Atsakymai

  1. 1

    visiskai lengvai, nes kada suzinojau kad laukiuosi, issyk meciau ir pats organizmas negalejo pakesti dumu, ir kava neskani pasidare

    vinipukas

  2. 1

    Daznai buna, kad, kai moteris pastoja, savaime nesinori rukyti ;)

    Yuki

  3. 1

    Na as kiek rukiau, (5metai) tai man budavo noriu rukau, noriu ne :) Tai kai pastojau su lyg diena isvis neberukiau, ir dabar nerukau, ir net nenoriu :)

    tuojmama

  4. 1

    kai laukiausi pirmos dukrytės, rukyti mesti sugebėjau tik 8 neštuo mėnesyje, bet ir tai per vargus. o kai sužinojau kad laukiuosi antro vaikelio , tai po poros dienu jau neberukiau. Na su pirmaja bandžiau mesti, bet truko uzsispirimo, bei galvojau kad man tai niekada nepavyks. o su antruoju jau zinojau kad tikrai galiu tai todel ir buvo lengviau. žinoma vos ne kiekviena diena prisimenu apie cigaretes ir kai buna liudna ar sunku atrodo kaip dabar užpesciau dumeli, bet laikausi del vaikelio. ir kol maitinsiu vaikuti savo pienuku, tol cigaretes nepaimsiu. na o kaip toliau bus, parodys gyvenimas :)

    loretike1

  5. 1

    Tiesiog viena ryta atsikeliau ir nebepaemiau cigaretes. Tikiuos niekada nebepaimsiu :)

    Robertele

  6. 1

    tiesiog mečiau ir viskas :) nusprendžau pažiūrėti savo valia :) sunkiausia buvo pirma savaite :) saldytuvas neužsidarinėjo :D o paskui vis lengviu ir lengviau :)

    Nojukas

  7. 0

    jei svarbu kudikis tai niekam net nekils tokiu klausimu.O kam nusispjaut i kudikio sveikata tai trauks Duma ilgai.

    Anonimas

  8. 0

    buvo visai nesunku, matyt tiek man ir svarbu tebuvo...nebuvau uzkietejusi rukale, gal todel...viena diena susimasciau, kad sveikata man brangiau uz dumus plauciams, todel meciau...jau nezinau kiek metu nerukau ir net nera jokio pabandyti ;)

    Lukniukas

  9. 0

    Tiesiog turbut atėjo tinkamas metas, kuomet mečiau vieną dieną ir daugiau nebesinorėjo. Labai staigiai ir greitai

    Pabuciuok

  10. 0

    iki 3 men dar rukiau.Paskui pasistengiau ir numeciau,nebuvo sunku.Dabar maitinu dukryte-tai tikrai nerukysiu,o paskui,manau,isvis nebepradesiu.

    laukime