• 13ats.

    noriu jusu nuomones.ryt stiklins balkona meistrai du. as su mazyle nelabai galim likti namuose, nes ji sirguliuoja, skersvejis bus. vyras dirbs, ir negales laukt namie kol jie darba baigs. kaip manot, jei mes isvyksim i pas senelius i buta, ir meistrus paliksim vienus...?ar cia nesamone?seneliai dirba, negali pabuti su anukyte...o as namie bijau ja susargdinti...gryztume jiems darba baigian..rizikuoti?jie ala pazystamu pazystamiem langus state..ant saves jie dirbantys tokie..

    ERA29AktualijosĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    aprenkit silciau vaika ir viskas, jau tik nepalikit nepazystamu zmoniu vienu savo namuose. O jei jau sirguliuoja vaikas tai bukit tas kelias valandas virtuvei, jei jau taip bijot skersvejo. O seip buto duris uzdarot ir jokio skersvejo nera tik vejukas is balkono :)

    Adri

  2. 3

    Tikrai nerizikuociau palikdama nepazystamus zmones vienus namie,visu pirma gali apvogti,visu antra jeigu ir neapvogs,tai gali netinkamai istiklinti,bele greiciau.Aprengit siltai vaika ir likit namie priziureti.

    Jolka123

  3. 2

    as nepasitikeciau net jei ir pazystamu pazystami..visokiu gi yra,net kaimynai apvagia kaimynus,draugai draugus apvagia ir net gimines,o svetimas..aisku ne visi tokie,bet jus galit zinot..gal sesuo,teta ar taip kokia giminaite galetu pabuti su jusu dukrele.arba gal su kokia kaimyne artimai bendraujat ar drauge,kuri galetu paziureti mergyte.o jei jau niekas niekas,tada likit su mergyte namuose,apsirenkit,uzsidarykit kambary ar virtuvej ir viskas.jei visi langai uzdari,tai nebus labai jau didelio skersvejo. P.S kiek mokate uz balkona ir koki uzsisaket?mes kaip tik pries pora dienu buvom vienoj firmoj,tai kainos nenudziugino,sakem pavazinesim i kitas,gal rasim priimtiniau.

    mylime

  4. 2

    Na, as tai nepasitikeciau, nebent tie meistrai butu geri pazystami :)

    Yuki

  5. 2

    Pritariu visoms. Nepasitikeciau nepazistamais..arba paprasyciau kad perkeltu i kita diena stiklinima arba buciau namie ir siltai aprengciau vaika.

    Tnijole

  6. 2

    as nepasitikeciau. juk iskart visu langu neisims, tai vienam kambaryje su vaikuciu duris uzsidarykyte, uzmaukite kepuryte ir nieko neturetu blogo nutikti

    samsung1992

  7. 2

    As jus vietoj pasakyciau,kad dabar negaliu ir atkelciau kitam sykiui.

    grirute

  8. 2

    nesamonė,geriau vaiką palikit as močiutę,jūs turit būti ir prižiūrėti tvarką,o tai dirbs ant durniaus,o dar pasiknaisios kur nors ,ne jau ne :) arba vaiką aprenkit šiltai,ir kepurytę uždėkit

    Anonimas

  9. 1

    nesamone, uzsidarykite virtuveja, nusitempkite i virtuve lovyte vaikiuko, uzmigdikite o pati eikite stebeti darbo:)

    Esta

  10. 1

    as tai nepalikciau. Tikrai,kad nesamone. Juk aprenkite ta vaika ir jokio skersvejo jis nepasigaus.. Tiesiog keista ta jusu baime.

    Pabuciuok