• 4ats.

    Cista ir nėštumas

    Sveikos. Šiandien su didžiausiu smalsumu keliavau prie ginekologės, kad patvirtintų nėštumą ir išvysčiau mažąjį stebuklėlį. Bet rašau su ašaromis akyse ir negaliu patikėti. Mažutį angelėlį mačiau, bet ką pasakė gydytoja mane pribloškė. Rado 10 cm, įsisenėjusią cistą. Ji gali trukdyti nėštumui, vaisius augs, spaus cistą ir ji gali trūkti. Gavau siuntimą į klinikas, konsultacijai ir tikriausiai operuos, o aš mėnesį laukiuosi... Išėjau su ašaromis akyse, bijau prarasti mažiuką, tiek laukiau, tikėjausi, o šitokios žinios. Gal kas su tuo buvote susidūrusios? Kiekvienos patarimas labai svarbus, ačiū.

    VakarėčiaTestai ir tyrimaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    as pati turejau cistu ir nestumo metu ir ne nestumo metu. Teko del ju guleti ir ligonineje, bet laimei, man jos dingo. Nereikejo operacijos. Kai pastojau, ir man ta pati cista buvo, bet as nei panikavau, nei ka.. ji dingo savaime. Linkiu Jums, kad greiciau ji dingtu. Sekmes.

    Laimute86

  2. 1

    Būna tokių, kurios atsiranda nėštumo metu, o manoji jau įsisenėjusi. Taip, kad čia sudėtingiau, ginekologė sakė nelaukti ir operuotis, bet kokia rizika ir baimė. Nežinau net ką galvoti.

    Anonimas

  3. 1

    Kiek teko girdeti, cistos nestumo metu dingsta be jokio specialaus gydymo.
    O ka gyd. sake?

    Yuki

  4. 1

    turejau ir as cista,bet man ji dingo po keliu savaiciu.tikekimes,jog irjum bus tas pats.laikykites

    Anonimas