• 10ats.

    mamos kurios auginat leliukus iki metu ar jums greitai laikas bega?

    Ziurinejau mamyciu klausimus kur kalba apie triju men kudykeli ir galvoju koks didelis ir tik paskui suvokiau kad manajam kita savaite trys men. Dienos tiesiog skrieja nespeju susigaudyt o jau vakaras. Ar ir jums taip?

    wiktoriuke1-12 mėnesiųĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    manajam virs 2 men. Priesingai nei Vitai_321, man vienodu dienu nebuna :) Vis atrandam kazka naujo :) Jam jau 2men, o atrodo dar visai neseniai laikiau rankose teigiama NT ir masciau... O, Dieve... 9men... Kiek daug... Laikas bega neapsakomai greit... :) O vyras jau uzsimena, kad sunelis greit uzaugs ir reikes jam sesutes :D

    Whisper

  2. 3

    Mano antram berniukui 9 men, tai ojojo, net nepastebejau o jau vaikstynej vaiksto, oj didelis labai ir laikas begalo greitai Bega.

    tikmama

  3. 3

    man labai greitai atrodo neseniai lekem i ligonine o jau 3 metai berniukui laukiam nesulaukiam jau sesutes o atrode tie 9 men visa amzinybe.

    alma222

  4. 3

    Diena atrodo labai ilga, bet praeiti mėnesiai - labai trumpi, atrodo dar vakar parsivežėm iš ligoninės :)

    Ganešas

  5. 3

    Mano vaikinui greit 6men,nepatikesi as net nepajutau. Atrodo nesenai ejau kaip backute:D o dbr mano vaikis visas vyrutis tuoj ir metai sueis o as nespeju juo atsidziaugti taip noretusi kad ilgiau maziuku pabutu:)

    Vaidiaska

  6. 3

    Labai greit :)) atrodo katik suzinojau jog laukiuos, o jau mano pupai 7 menesiai.

    Robertele

  7. 2

    tuo metu labai ilgai ejo laikas, atrodo taip ilgai laukiau kol atsises, kol prades valgyti pats, kol prades vaikscioti, kalbeti...visada ziurejau i vyresnius ir pavydejau, o dabar kada vaikas didesnis, tai taip pavydziu tu maziuku kudikeliu, kaip noretusi tokio leliuko

    vinipukas

  8. 2

    Kai dienos dabar tokios viena i kita panasios, atrodo laikas stovi vietoj, bet kai atsisuku atgal i praeiti ar pagalvoju, kokio amziaus mano vaikai, negaliu patiket, kad taip greitai bega laikas... Antras vaikas isvis kosminiu greiciu auga.

    Vita_321

  9. 1

    laikas nebego kokius 3 men nes daug sirgom ir vyras buvo uzsieni viska isgyvenau viena ....bet va bumt ir mums spali jau metukai :) nesitiki :)

    robertiulr

  10. 1

    pasakysiu atvirai kai auginau mažiukę tai skriejo taip nerealiai greitai,o dabar jau 2 su viršum :) o vat su mažiuku laikas stovejo iki 5mėn o poto pradėjo sėdėti,ropoti stovėti vaikščioti įsikibęs,ir bespėji gaudyti,todėl dabar labai greitai laikas skrieja :)

    Keituks