• 8ats.

    klausimelis toks-musu laiptines dury paprastos,be kodo,jau gana pavargusios,uzsidaro ne iki galo.kitu laiptiniu durys su kodu.kur galeciau kreiptis,kad istatytu duris su kodu? pavyzdziui as net pati galeciau eiti ir surinkti kaimynu parasus jei reik ir pan.ir kiek mazdaug jos kainuoja?

    mylimeKiti klausimaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    na net nezinau ar cia yra koks namo pirmininkas ar komendantas..nei bendrijos nieko.na tai ir susimestume mes tuos pinigelius,zinau,kad uz parasus vien nesudes duru :D kai ateina lapai uz buta mokame kazkokia kaupiamaja saskaita,kas menesi po beveik 30lt,raso kad jau sukaupta beveik 600lt.o kam tai neraso.

    mylime

  2. 3

    geros durys brangios.as jau net neprismenu po kiek tiksliai metemes, bet tikrai daugiau kaip po simta litu.(27butai)

    raima

  3. 3

    Paprasciausia, kreikis i daugiaaukscio komendanta/pirmininka jei toks yra. Bet ir tai parasu neuzteks turesit visi "mestis" pinigus, nes uz dyka tu duru niekas neistatys.

    Anonimas

  4. 2

    Geriausiai tokius klausimus sprendžia pirmininkas, bet galit ir jūs imtis iniciatyvos :)

    Ganešas

  5. 2

    surenkite laiptines kaimynu susirinkima ir aptarkite tai. jei dauguma sutiks, nuspreskite kokias duris noretumete isideti, nes ju juk ivairiu yra, vienos pigesnes, kitos brangesnes. jus pati galite internete pasiieskoti pavyzdziu, susizinoti kainas ir zinosite po kiek reiketu kievienam butui moketi.

    Anonimas

  6. 1

    kreipkites i namo administracija, jie ir surinks pinigus ir atliks darbus, nes grynais surinkti bus neimanoma

    vinipukas

  7. 1

    grirute,pasidomesiu dar situo klausimu.mes siame bute gyvenam tik 3men,tad jei rinko kazkokius parasus,del kuriu yra tos kaupiamosios saskaitos,tai mes praleidome sita reikala.

    mylime

  8. 1

    Jei yra kaupiamosios lesos vadinasi ir yra administruojanti imone,kuri turetu pranest,kur jusu sukaupti pinigeliai isleidziami.

    grirute