• 20ats.

Atsakymai

  1. 2

    na cia senoliu ismintis tad manau kad kazkiek tiesos yra,bet... nebutinai taip 100% ir bus

    ervijota

  2. 2

    Netikiu situo pasakymu. manau mamos turi pacios labai priziureti, kad vaiko dantukai butu isvalyti tinkamai. as nuo pat pirmu dvieju dantuku vaikui juos valiau.nusipirkau toki gumini sepeteli ant pirsto ir pavalydavau. taip pratinau. ir db as kruminius dantukus pati jam valau.nes vaikas blogai issivalo.po to jam paciam duodu pavalyti. as atsitupiu ir pati pries ji valau savo dantis. jis mane megzioja. gal ir juokingai skamba, bet kaip kitaip ji mokyti taisiklingai naudotis dantu sepeteliu. ir skalaujam jau burna. jam keturi bet neivieno sugedusio dantuko. as stengiuosi pati vaiko dantukus priziureti, kal jo igudziai sustipres.

    Baraniuka

  3. 2
  4. 2

    netiesa...kiekvienam vaikuciui individualiai dygsta , o genda tai nuo daugeliu dalyku - nuo neprieziuros , nuo genu daug kas priklauso , nuo pacio vaikucio organizmo ...Zmogaus dantys yra sveikatos(organizmo) veidrodis.

    Idora

  5. 2

    Nežinau ar tiesa ar melas.Pas mus yra atvirkščiai-labai vėlai dygsta dantukai.Tai buvau girdėjus,kad kuo vėliau,atseit,dygsta,tuo mažiau genda.Kai pasakiau apie tai gydytojai-sakė nesąmonė,pasižiūrėkit protiniai kaip vėlai išdygsta žmogui,o sugenda greičiausiai.Tai būna,kad anksti labai sudygsta dantukai ir būna kuo sveikiausi,būna atvirkščiai,čia ir genai dar nulemia.Taip kad susidariau nuomonę,kad čia tik mitas.

    Vilmiene

  6. 1
  7. 1
  8. 1

    mano pacios atveju -tiesa.bet cia turbut labiausiai itakoja genai.

    gintarep

  9. 1
  10. 1