Atsakymai

  1. 3

    Nesąmonė, Bubonka, nėra jokių stafkių RK. O pavyzdžiai tai tik pačių mamyčių sugalvoti dalykai, kad reikia mokėti ir jos tas 'stafkes' ir nustato. Pati gimdžiau RK ir niekam nieko nemokėjau, nors priežiūrą turėjau super - ir vienvietėje palatoje gimdžiau, ir trivietėje palatoje buvom tik dviese. Ir su nieko nesitariau, atvažiavau naktį ir pagimdžiau. O kažin kokios jums reikia priežiūros, kad visą naktį seselės šalia sėdėtų? Tai yra tada už 5000 Lt privačios ligoninės. O jeigu reikia kokios nors konsultacijos, tai tik nebijok paklausti ir nereikia labai įsižeisti, kai tau netinkamai, atrodo, atsako. Galima dar kartą paklausti, juk gal ir seselėms nebūna nuotaikos, tai taip ir elgiasi. Aišku, tai nepateisinama, bet visi esam žmonės.
    O jeigu jau sugalvosi mokėti anestiozologui, tai teks ir akušerei, ir gydytojai, ir slaugei mokėti:))

    elegancija

  2. 3

    as gimdziau KMUK ir dare cezare niekam nieko nemokejau.

    mamyciuke

  3. 3

    vat as irgi galvoju uz ka moket juk tai ju darbas uz kuri jie gauna pinigus ir nemazus :(((( bet jei neduosi kysi tai tos ir priziurejimas bus su aprupinimu.

    Bubonka

  4. 2

    Siaip neprivaloma, bet mes mokejom 200 lt. Pati daktare, kuri operavo, pasake, kad atsiskaitytume su anesteziologu.

    Indruke

  5. 2

    na nezinau kada tu gimdei, ir tave atveze vakare jau su saremeis ane?zinok nieko nesugalvojau visu pirma man planinis cezeris svieca,antras dalykas RK dirba pazistami kurie ir pareiske man tas gydytoju stafkes vadinamos ,trecia geriau jau susimoket nes jau mano motina patyrimo del situ dalyku turi nezinia kiek su broliu mazu 3 metus prasitampe po ligonines ir jau toks elgesis buvo , kol neikiso i kisene pinigu ,kad iki siol mama prisimena su asarom akyse.:(((( Ir drauges visos kurios jau gimdziusios mano, mokejo ir gydytojams ir akuserem.

    Bubonka

  6. 2

    kiek zinau tai moka kiek girdejau 200 lt. Bet aisku cia tik kalbos.

    austeja0809

  7. 2

    zinok cia dar priklauso nuo ligonines ir nuo personalo.Pvz.mano giminaite viena gimde Antakalnio lygoninei tai jinai irgi niekam nieko nemokejo ,o as gimdysiu Raudonajam kryziuje ir isivaizuok tenais jos savo stafkes jau turi pasiruosusios as pavyzdzui jau zinau ,kad akuseri teks susimoket 300lt gydytojui 500lt man taip isaiskino isivaizuok tipo del to,kad komlikaciju turiu nemazu :(((( zodziu

    Bubonka

  8. 2

    nemokejau nei vienam gydytojui. nei anesteziologui, nei akuseriui, nei vaiko gydytojui. tiesa pasakius nemoku duoti kisio. ir mane isoperavo taip kaip ir kita paciente. ir vizitavo vienodai ir apziurejo ir tyrimus vienodai dare. nors palatos drauge dave nemaza kisi:)

    Baraniuka

  9. 1

    Per kiekviena operacija yra tavo pasirinkimas moketi ar ne. Jei nesumokesi blogesnes narkozes tikrai neduos.

    Imbiere

  10. 1

    as nieko absoliuciai nemokejau,nei daktarui nei anesteziologui.

    genutester