• 9ats.

    Ka dovanoti berniukui 6m gimtadienio proga kai vaikas turi daug daug daug zaislu, taciau jis vistiek sako kad nori traktoriu, masinu. Zinau, kad pazais 10min ir numes i kruva. Ka jam padovanoti tokio, kad patiktu, sudomintu ji, liktu dekingas ir nepypautu, kad negavo zaislu?

    JurgineleVaikų gimtadieniaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    Pati ju neturiu,bet jei dovonociau tai kazka is mastymo,jei idomu galiu patarti padovonoti jam kur reikalauja mastymo,turiu omeny logini zaidima.Tuo paciu bus idomu ir ugdysis,lavins prota.

    Anonimas

  2. 3
  3. 3

    Labai priklauso nuo sumos kuria galit isleist,zaislo nepirkciau, nes vis tiek jau sesi metukai, tai neilgai zais,arba pirkciau koki kaip play stacion zaidimuka, ar kaip tamagoncikai buvo, tik nezinau kaip vadinasi,ten ku auginti gyvuneli reikia.arba pasitarciau su tevais i nupirkciau kokiu zuvyciu ir akvariuma. Mes savo dukrytei esam nupirke zuvytes, tai myli jas labai ir maitina. Sesers dukryte turi ziurkena tai atsiplest negali nuo jo

    Tnijole

  4. 3

    puzle, lego, koki gera dvd animacini filma, marskinelius su kokiu megstamu herojumi, jei neturi vaikiska indu komplekta, meskites su kitais pinigus- nupirkit plansete neperbrangiausia, kokia masinele+ patalynes vaikiskos komplektukas, seip ziurint kas per vaikas, kokio stiliaus, as savo sunui 5 gimtadienio proga tikrai prie zaisliuko kokio dovanosiu grandinele ant kaklo- ziurint kaip bus galimybes ar auksine ar sidabrine.
    o seip jei vaikas megsta dar masinas, nueikit i zaislu parduotuve ir paklasukit kas tokio idomesnio butu.. visi vaikai skirtingi, mano dukrai lapkriti bus 6, nuo 4 metuku ant spintos stovi leliu vezimas su lelem kudikiais ir rubais ir t.t anksciau nedomino, dabar juolabiau neidomu.. siuo metu ji daug spalvina, daug puzliu delioj, megsta kaladeles, megsta zurnalus, megsta su mobiliu zaist ( tai ant 6 gimtad paziuresim koki nebrangu)... visko neisvardysiu, tiesiog visi vaikai skirtingi...

    rainbow

  5. 3

    o kiek zadat isleisti dovanai?
    Gal paklauskit vaiko mamos, ko vaikui reikia?

    Mes nesenai ejom i 4m mergaites gimtadieni, tai mergyte norejo ponio, tai pirkom ta poni, kuris kainavo ~15lt ir pridejom normalia dovana, t.y. dovanojom treningini kostiumeli i darzeli. Ir mamai patiko (nes reikejo to treningiuko) ir vaikas nesijaute taip lyg nieko nebutu gaves :)
    Nupirkit ta norima traktoriuka ar masinyte kaip simboline dovanele ir kita dovanos puse dovanokit praktiska :) O jei nezinot ko vaikui reik be zaislu, tai pirkit gal kokius bilietus i vaiku teatra ar cirka ar kina, po gimtadienio vaiaks nueis su tevais ir tures daug ispudziu, tad manau dovana bus vertingesne negu brangus traktorius, kuris po keliu dienu dulkes tarp kruvos zaislu :) Bent jau as visad taip darau ir bunu patenkinta kai mano vaikas tokias dovanas gauna :)

    Adri

  6. 1

    musu irgi praso masinu, nes nezino kad buna dar idomiu stalo zaidimu, stalo futbola nupirkciau, knygeliu, lego

    vinipukas

  7. 1
  8. 1

    gal kokį stalo žaidimą jo amžiui,bet kad galėtų linksmai šį žaidimą žaisti su šeima

    Anonimas

  9. 1

    sraikstasparni valdoma pulteliu :) gera dovana berniukui tokio amziaus:)

    Esta