• 5ats.

    laba diena mamyt4s,atejau cia su klausimuku toms kurios turi mokyklinukus,kaip jums sekasi vaikus priversti ruosti pamokytes,ar ruosia patys ar jus verciate? ar nedraugaujat su tinginuku ?

    geiste336-12 metaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    buna kai mergaite pasigauna tinginuka:)bet siaip tai pati noriai daro namu darbus:)

    skruzdux

  2. 2

    Aišku, kad tingi. Kai gimė mažasis, tai didesnioji visai buvo mokslus apleidusi, nes nespėjau kontroliuoti, o ir mokytoja negriežta buvo. Dabar, jau 5 kl., daugiau atsakomybės atsirado.

    marcipana

  3. 2

    su tinginuku nedraugaujam,stengiamės ruošti. Juk neruošti pamokų negalima,po mes tėveliai turim susitikt su mokytoja. Ir versti reikia,kitą kartą sakau jei nesistengsi priruošiu papildomai,jei neišmoksi ruošti pamokas be tinginio. Stengiuos dažniau,kad vaikas dirbtų savarankiškai,o tik atneštų patikrinti. Bet kai kada tenka pasėdėt kartu ,tam kad paaiškinti ko nesupranta.

    Anonimas

  4. 2
  5. 1

    Vaikų motyvacija labai priklauso nuo tėvų požiūrio į mokslą, taip pat labai nuo tėvų išsilavinimo. Jei jiems per lengva ar per sunku – vadinasi, vaikai negauna individualaus dėmesio, kurio jam reikia, tad reikia namų darbus daryti kartu, kurį laiko tarpą. Padarius pažangą - pagirti. Kaip ir rašiau, daugybė tyrimų rodo, kad namų aplinka daro didžiulę įtaką ne tik vaiko norui ar nenorui mokytis, bet ir jo pasiekimams. Taigi...pradėkite dirbti

    Anonimas