Gal teko is gamtoje esanciu sraigiu kazka skanaus pasigaminti?
Per BTV siuo metu ziuriu laidai apie musu lietuviskas vynuogines sraiges, kurias perdirba musu firmos ir eksportuoja i Prancuzija. Gal jums teko jas "perdirbti" namu salygomis?
Per BTV siuo metu ziuriu laidai apie musu lietuviskas vynuogines sraiges, kurias perdirba musu firmos ir eksportuoja i Prancuzija. Gal jums teko jas "perdirbti" namu salygomis?
Jurc,mes,dar studentavimo laikais vireme....labai smirdejo...tai nevalgeme....o kiti,kas laike miltuose,tai sake,kad jokios smarves nebuvo.
uojej nenoreciau ju ragaut.man baisus net pavadinimas;DD
Kazkur as irgi buvau girdejusi, kad reikia jas laikyti, kad issivalytu zarnynas. Mums studentams rupejo skonis labiau, miltu tada gamtoje neturejome. Tad valgem keptas, o kai apkepa, nelabai ir jauciasi ka galbut ir blogo suvalgai :) Koks ju ten zarnynas. Nesijaute tai nieko :) Bet buvo skanu ka valgem, tikrai.
deja nezinau ir mnesu isviso ju valgiusi :)kas sliauzioja man kelia baime o valgyti dar baisiau ...:)
jurc,o ju gyvu miltuose nereikia laikyti,kad zarnynas issivalytu?
jas reikia tinkamai maitinti, priziureti, bet tam neturiu noro
Kazkada, kai buvom studentais ir buvom zygyje, tai vaikinai pakepe sraiges ant lauzo. Truputi pabarstem druskytes, turejom grietines. Nerealiai skanu buvo. Skonis, kai padziuvusiu grybu.