• 27ats.

    Gal teko is gamtoje esanciu sraigiu kazka skanaus pasigaminti?

    Per BTV siuo metu ziuriu laidai apie musu lietuviskas vynuogines sraiges, kurias perdirba musu firmos ir eksportuoja i Prancuzija. Gal jums teko jas "perdirbti" namu salygomis?

    gintarepReceptaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 1

    Jurc,mes,dar studentavimo laikais vireme....labai smirdejo...tai nevalgeme....o kiti,kas laike miltuose,tai sake,kad jokios smarves nebuvo.

    gintarep

  2. 1

    uojej nenoreciau ju ragaut.man baisus net pavadinimas;DD

    bantukas

  3. 1

    Kazkur as irgi buvau girdejusi, kad reikia jas laikyti, kad issivalytu zarnynas. Mums studentams rupejo skonis labiau, miltu tada gamtoje neturejome. Tad valgem keptas, o kai apkepa, nelabai ir jauciasi ka galbut ir blogo suvalgai :) Koks ju ten zarnynas. Nesijaute tai nieko :) Bet buvo skanu ka valgem, tikrai.

    jurc

  4. 1

    deja nezinau ir mnesu isviso ju valgiusi :)kas sliauzioja man kelia baime o valgyti dar baisiau ...:)

    Pearl

  5. 1

    jurc,o ju gyvu miltuose nereikia laikyti,kad zarnynas issivalytu?

    gintarep

  6. 1

    jas reikia tinkamai maitinti, priziureti, bet tam neturiu noro

    vinipukas

  7. 1

    Kazkada, kai buvom studentais ir buvom zygyje, tai vaikinai pakepe sraiges ant lauzo. Truputi pabarstem druskytes, turejom grietines. Nerealiai skanu buvo. Skonis, kai padziuvusiu grybu.

    jurc