vasara petrazoles ir krapai is savo darziuko,o ziema kiek turiu uzsisaldzius tik naudoju,o jei pritruksta perkuosi
O rudeni/ziema/pavasari naudoju mamos padarytus prieskonius. Mama visa vasara augina visokias prieskoniu zoleles ir gauansi labai skanus ir sveikas produktas :)) Tik pipiru dasidedu ir viskas :))
Beja kai tyngiu valgyt daryt tai kartais nuperku Maggi ideja ar kazka panasaus tai jau kokie ten buna prieskoniai, tikius ir dedu :)
vasara petrazoles ir krapai is savo darziuko,o ziema kiek turiu uzsisaldzius tik naudoju,o jei pritruksta perkuosi
Mėgstam čiobrelius ir raudonėlius, bet ne lietuviškus, kurie beveik bekvapiai, o iš viduržemio jūros kraštų.
taip, o skaitant savus prieskonius viską šaldausi,krapus ,petražoles ir t.t. po daug visai žiemai užtenka
Prieskonių mišinys atstojantis universalius prieskonius iš "7 Ievos namai" tai yra "Panč masala" tik iš žolelių
beja mamos prieskoniai saldyti, ne dziovinti, tuom man ir labai patinka, nes idejus i sriuba juos iskart jauciasi sviezumas :)
Krapus, petrazoles uzsiauginu pati. Likusius perku parduotuveje. Patinka man saliero stiebai, bazilikas, picai skirti prieskoniai.