Atsakymai

  1. 4
  2. 3

    vasaros metu naudoju savo darzo prieskonius : petrazoles ,mairuna ,krapus , svoguna,cesnakus ir t.t..t o ziema perku tokius prieskonius kaip vegeta , zinoma paskui savo dar saldytu prieskoniu pridedu i sriubytes

    nežiniukė

  3. 3

    as pati visuomet pirkdavau parduotuvese tuos iprastinius prieskonius santa maria ar taip kokius.o va pries keleta dienu puske parode kur mieste galima nusipirkt sveriamus prieskonius,ivairiausius,kuriuo pati gali pauostyti pries perkant.o rusiu daugybe.nusipirkau dvieju rusiu prieskonius ir zinokit koks skonis,kvapas,mmm :D aisku kaina gerokai didesne,uz 2 rusiu prieskonius,po 100gr sumokejau beveik 9lt,bet negaila.

    mylime

  4. 3

    vasaros metu naudoju tik druska, pipirus, petrazoles, krapus. Anksciau pirkdavau prieskoniu misinius mesai, zuvei ir t.t., bet jau keli metai kai nebeperku.
    O rudeni/ziema/pavasari naudoju mamos padarytus prieskonius. Mama visa vasara augina visokias prieskoniu zoleles ir gauansi labai skanus ir sveikas produktas :)) Tik pipiru dasidedu ir viskas :))

    Beja kai tyngiu valgyt daryt tai kartais nuperku Maggi ideja ar kazka panasaus tai jau kokie ten buna prieskoniai, tikius ir dedu :)

    Adri

  5. 2

    vasara petrazoles ir krapai is savo darziuko,o ziema kiek turiu uzsisaldzius tik naudoju,o jei pritruksta perkuosi

    mamulyte

  6. 2

    Mėgstam čiobrelius ir raudonėlius, bet ne lietuviškus, kurie beveik bekvapiai, o iš viduržemio jūros kraštų.

    marcipana

  7. 2

    taip, o skaitant savus prieskonius viską šaldausi,krapus ,petražoles ir t.t. po daug visai žiemai užtenka

    Anonimas

  8. 2

    Prieskonių mišinys atstojantis universalius prieskonius iš "7 Ievos namai" tai yra "Panč masala" tik iš žolelių

    Anonimas

  9. 2

    beja mamos prieskoniai saldyti, ne dziovinti, tuom man ir labai patinka, nes idejus i sriuba juos iskart jauciasi sviezumas :)

    Adri

  10. 1

    Krapus, petrazoles uzsiauginu pati. Likusius perku parduotuveje. Patinka man saliero stiebai, bazilikas, picai skirti prieskoniai.

    Imbiere