Atsakymai

  1. 2

    Mano mazyliobjautri odele tai as ir klausiau ar galiu naudot kokosu alieju sako geriau namie kyr turi saulegrazu ar alyvuogiu sake kokosu per stiprus tokuam leliukui.

    wiktoriuke

  2. 2

    kokosų aliejus naudojamas ilgėliau- sausina odą.
    Geriau naudokite specialų ekologišką aliejų skirtą vaikų jautriai odai

    Pabuciuok

  3. 2

    Manau galima. Mano drauge nesenai gimde, ir jei dar esant gimdymo namuose rekomendavo, kad po maudymu teptu naturalu alieju,o ne tuos vaikiskus sintetinius. Jei patare naudot alyvuogiu, tik pries tai ji pakaitinti reikia truputi. Tai ji naudojo ir kuo puikiausiai tiko ir patiko, jokiu alergiju. Manau tas pats ir su kokosu, juk jis visikai naturalus produktas. Ant mazo odos kiekio galite pabandyt ir stebet ar nealergizuoja. Manau geriau naturalus produktai nei tie visi sintetiniai.. :)

    SantaSantute

  4. 2

    Mano manymu, geriau vaikiskas aliejus

    Yuki

  5. 2

    O kam? Kad sudrekinti? Kad minkstesne odele butu? Manau geriausia rinktis vaikiska aliejuka,tam jie ir skirti.nors as pati nenaudojau aliejuko nors ir turejau, na gal karta ,du.

    Tnijole

  6. 1

    manau galima, jau geriau nei kada cheminiais kremais mamos trina, bet as nenaudojau, nes nebuvo tikslo, jo odele nebuvo sausa, jau geriau i vonia palasinti aliejuku ar arbatos lakisiaus

    vinipukas

  7. 1

    na cia reikia pasiskaityti.

    sveiki