• 10ats.

    Nuomos sutartis, kompensacija uz sildyma.

    Sveikos,
    Zinau, kad jei nuomos sutartis iregistruota registru centre, tada galima prasyti kompensacijos uz sildyma, karsta ir salta vandeni.
    Mano pajamos 800 lt. per menesi. Gyvenu su vaiku. Esu registruota Kauno miesto savivaldybeje. Sakysiu, kad su vaiko tevu negyvenu. Esu netekejusi.

    Klausimas
    Ar nepaprasys vaikui pirmiausiai priteisti alimentus ir tik tada kreptis del kompensacijos?
    Kaip butu galima to isvengti? Ar girdeje kazka apie taikos sutarti? Jei taip, papasakokite placiau. ACIU!

    Klausimas:
    Nuomos sutartis uzregistuota pas notara, tas pats, kaip registru centre?
    ACIU!

    Laimute86Teisiniai klausimaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2
  2. 1

    na ir kas kad priteis alimentus, juk juos prides prie pajamu ir gausis kad pajamu pakanka ir nepriklausys jokios kompensacijos, nes dabar teisejai su vaiku teisem specialiai nori priteisti kuo didesnius alimentus, nors vaiko tevas ir bedarbis, jiems vienodai, reiklauja 500lt maziausiai, nors ju vaiku tevas niekada ir netures , o mamai teks vargti ir gyventi is 800 algos su vaiku, tokie ziaurus istatymai., o stai jei seimoje vaikas auga, tai gaus visas kompensacijas uz sildymus, vandeni, nemokamus darzelius, o vienisoms niekas nepriklauso, nors ir alimentus prisiteis(kuriu negaus), tenka kazkaip isgyventi is minimalios algos, pagalvojus vienisas pensininkas ir tas gauna kompensacijas, o vienisas vaikas nieko, nes neva pakanka pinigu

    vinipukas

  3. 1
  4. 1

    Patvirtinta notaru,cia ne tas pats kas registruota registre.Nepainiokit.

    Jolka123

  5. 1

    Taip,nuomos sutartis turi buti legali,uzregistruota registre.

    Jolka123

  6. 1

    Be alimentu jokios kompensacijos negausit,reikia prisiteisti alimentus,kad ja gauti.

    Jolka123

  7. 1

    Visuose reikaluose pirmiausia reikės prisiteisti alimentus,kitaip niekur nieko netvarkys jokių kompensacijų,jokių pašalpų.
    Jei gyvenate su vaiko tėvų ir slėpsite jo pajamas,negražiai elgiatės.Tikiuosi kada nors tokioms šeimoms teks kelis kartus daugiau sumokėti.

    Anonimas

  8. 0

    Kadangi sakau is savo patirties, tai be alimentu jums nepavyks niekas. Reikia teva irasyti alimentus prisiteisti o tada visa kita galesite tvarkyti, skubekite, gal dar spesite iki sildymo sezono.

    tikmama

  9. 0

    Paduokite teva alimentam. Tai bus tik tarp jusu ir viskas. Nematau cia bedos. Ir priklausys tada jums kompensacijauz sildyma ir pasalpa.

    Pabuciuok

  10. 0

    Tada reikia tik alimentus prisiteisti.
    Bijau pameluoti,bet norint gauti kompensaciją nuomojamame bute,reikia,kad jis būtų nuomojamas legaliai,ta prasme buto savininkai moka mokesčius.Gal kas žinos tiksliau atsakys.

    Anonimas