• 14ats.

    Kokius konkrečius lavinamuosius kompiuterinius žaidimus žaidžiate su savo 2-3m. vaikais?

    Pamokymai apie jų žalą, bei atsakymai, kad nežaidžiate jokių, nes dar anksti - nedomina. :)

    Anonimas2-4  metukaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    Jei Jums neišeina "blogyje" (pc žaidimuose šiuo atveju) atrasti kažką gero (pvz. kartais naudoti tai kaip stiprią motyvacinę priemonę, siekiant tikslų), tai aš ir neįtikinėsiu Jūsų, kad ir iš žalingų dalykų retkarčiais galima pasiimti kažką naudingo.
    Tai prašau, jei norit pasišnekėti tarpusavyje, kokia aš esu prasta, nuolat prie kompo prilipusi mama, nežaidžianti "gyvai" su savo vaiku - tam yra "Bendrauk" skiltis: paskui pačios piktinatės, kad nors ir klausimas jau buvo užduotas, jame nėra atsakymų (kurgi bus, kai tik vienas iš 5-ių "į temą").

    Anonimas

  2. 2

    puslapio nezinau,per gogogle ivedu zaidimai vaikams,tai ismeta kelis zaidimukus,megsta deliones tipo,aprengti suniukus ar koki kauboju

    ruta26

  3. 2

    Isvis nezaidziam ir prie pc neleidziu.

    marinaaa

  4. 2

    Bandem su dukryte zaist (ten reikejo lelyte aprengt),nesusidomejo.

    grirute

  5. 2

    nezinau ar jau atradote,bet tikrai smagu pasimokyti www.ziburelis.lt ten yra nemokamu zaidimeliu,kur vaikas mokosi spalvas,skaicius,formas,ten taip vaikiskai pateikta su meskiukais,spalvingai.mano vaikas butent tenai greit ismoko atpazinti,ir daugiau niekada nebeklydo vardindamas spalvas,zino jau seniai kur rombas,o kur sesiakampis,ir panasius dalykus :)

    sandritute

  6. 2

    Pati žinai, kad negerai, bet vistiek leidi. O kai kitai kažką pamokyt tai pati pirma būni.

    Anonimas

  7. 1

    Mano dukrai 2 metai ir kompiuterio jos gyvenime labai mazai...

    Anonimas

  8. 1

    Pati nenulipa nuo kompo tai ir vaika priklijuos prie jo

    Anonimas

  9. 1

    Taigi anonime ji gi begalo gudra yra, visur pati pirma is protingiausiu, vis visur raso kaip ji sveikai valgo, kaip neperka kas parduotuvej gaminta, o va kompu vaikui leida zaisti, ji gi oj oj kaip pamokyt megsta, jai. Gi kompas nezalinga, geriau vaikui knyguciu nupirk o ne kompu mokink zaist d net 3metu neturinti vaika gudrute tu. Ji ideali mama vaikas pirma zaist kompu ismoks o ne skaityti knygas

    Anonimas

  10. 1

    2-3-4-5metu vaikui kompiuteris isvis nereikalingas, tai labai zalingas jam daiktas. Su tokiais vaikais reikia zaist "gyvus" zaidimus,kad vistytusi judejimo apratas,turetu veiklos ir moketu reiksti savo vaizduote veiksmais,kurti piesti,lipdyti,. O ne merdeti prie kompeteriniu zaidimu.

    Anonimas