• 5ats.

    2 metu vaikas neklauso, kaip elgtis?

    dirbu aukle 2 metu berniuko, norejau paklausti, kaip tik pradejau dirbti viskas buvo gerai, vaikas klause, o po kiek laiko tiksliau po menesio, jis visiskai neklauso manes, nesu is tu kuri kelia balsa , ipatingai ant svetimo vaiko. patarkit, ar man reiktu griesciau jam drausti?

    irmina18Teta AuklėĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 1

    Manes mamos vaikas neklauso, ozka didziule yra, jei ko negauna, tai toookia mina nustato ir pradeda zviegti be asaru, trypti kojomis, nekreipiu demesio arba demesi jos nukreipiu kitur, kad tik nezviegtu, bet nenusileidziu. O svetimu zmoniu manoji prisibijo, prie ju buna pakankamai nedrasi kol isipranta. Matyt tas vaikas ir tevu neklauso, bet cia normalu, maniske iki 2m dar dar, tie oziai maziukai jos buvo, o dabar jau isauge diiiiideli oziai. Toks amzius, pati savo vaiku neauginote?

    Anonimas

  2. 0

    manau tiesiog pagrasink dirzu man padejo kai auklejau kaimynu vaika

    499

  3. 0

    jis neklauso ir tevu, jie visiskai apie trenkima i uzpakaly net nesvajoja, tai gal todel ir neklauso, nes negaves ir zino kad negaus... ne as dar tik 18 tai savo tikrai dar neplanuoju turet, uztenka ir svetimu :D

    irmina18

  4. 0

    Anonimas,Enrika1.Na manau tokiu atveju reiketu maziau lepinti ir jei tokius ozius roda per uzpakaliuka duoti,nes kitaip jiems uzaugus isvis nebus galimybes susitvarkyti,Vaikas turi skirti kas gerai ir blogai.

    Anonimas

  5. 0

    Na gal pasakyk jo teveliams,kad jie su juo pasikalbetu.Gal kazkokios bedos ar problemos yra seimoje ir vaikas taip isreiskia nepasitenkinima issiliedamas ant Jusu.

    Anonimas