Atsakymai

  1. 2

    Troskintos darzoves. Savo megstamiausias kietas darzoves ( pvz, cukinija, paprika, morka, sparagine pupele, ziedinis kopustas ir pan) supjaustote riekemis, imetame i verdanti vandeni tik porai minuciu, o tada jas nuvarvinate per reti ir dedate i keptuve, pabarstote juros druska ir zolelemis ( pvz, ciobreliais, raudoneliais, bazilikais ir pan.) bei pipirais. Pakepinate apie 10 minuciu ir viskas. Jos tinka prie mesos, zuvies patiekalu.

    Agne

  2. 1

    Troskinys su darzovem ir mesa
    supjaustyti darzoves-morkas,kopustus,bulves,pomidorus,susipjastyti mesa ir troskinti bendrame puode ,man labai skanu

    ruta26

  3. 1

    Siaubingai man patinka troskinti kopustai ;-)

    Pjautyta kopusta apverdu vandenyje. Troskintuveje pakepinu morkas su svogunais. Tada sudedu apvirtus kopustus ir troskinu. Paskui idedu parukytu desreliu ir pora saukstu pomidoru padazo.
    Valgau su virtomis bulvemis ;-)

    Imbiere

  4. 1

    Ingredientai:
    Salierai, 300 gramų
    Morkos, 300 gramų
    Poras, 2 vienetai
    Česnakai, 2 skiltelės
    Petražolės, 1 sauja
    Grietinė, 1 stiklinė
    Fermentinis sūris, įdarui, 50 gramų
    Fermentinis sūris, pabarstymui, 50 gramų
    Druska, truputį
    Juodieji pipirai, truputį
    Džiūvėsėliai, 3 šaukštai
    Vanduo, aptepimui, truputį
    Gaminimas:
    Iš šitų produktų išeina du pyragai.

    Papildomai reikės: 500 g šaldytos bemielės tešlos

    Paruošimas:
    Įdarui salierą ir morkas nuvalykite, sutarkuokite juostelėmis, pasūdytama vandenyje ir gerai nuvarvinkite. supjaustykite griežinėliais, pertažoles smulkiai sukapokite. daržoves ir porus sudėkite į dubenį, supilkite grietinę, sudėkite tarkuotą sūrį ir petražoles, išspauskite česnakus, druska ir pipirais. Išmaišykite.

    ingrandr

  5. 1

    Jums prireiks :
    100 g sojos mėsos gabaliukų
    500 g morkų
    700 g bulvių
    300 g rūgščių obuolių
    3 stiklinės daržovių sultinio
    2 šaukštao kmynų
    2 svogūnai
    2 šaukštai sojos padažo
    aliejaus
    mairūno
    čiobrelių
    maltų pipirų
    petražolių lapelių


    Veiksmai :
    Sojos mėsą apšlakstyti sojos padažu, užpilti sultiniu ir palikti kelioms valandoms brinkti. Sudėti į troškintuvą ir užvirinti. Morkas ir bulves supjaustyti gabalėliais ir sudėti ant sojos. Įberti prieskonių, patroškinti. Tada sudėti nuluptus, skiltelėmis supjaustytus obuolius ir dar 10 min. troškiniti. Svogūnus pakepinti, supilti į troškinį, įberti petražolių ir ataušinti.




    Tinka vartoti su :
    Garnyrui tinka ryžiai.

    ingrandr