Ingredientai:
Salierai, 300 gramų
Morkos, 300 gramų
Poras, 2 vienetai
Česnakai, 2 skiltelės
Petražolės, 1 sauja
Grietinė, 1 stiklinė
Fermentinis sūris, įdarui, 50 gramų
Fermentinis sūris, pabarstymui, 50 gramų
Druska, truputį
Juodieji pipirai, truputį
Džiūvėsėliai, 3 šaukštai
Vanduo, aptepimui, truputį
Gaminimas:
Iš šitų produktų išeina du pyragai.
Papildomai reikės: 500 g šaldytos bemielės tešlos
Paruošimas:
Įdarui salierą ir morkas nuvalykite, sutarkuokite juostelėmis, pasūdytama vandenyje ir gerai nuvarvinkite. supjaustykite griežinėliais, pertažoles smulkiai sukapokite. daržoves ir porus sudėkite į dubenį, supilkite grietinę, sudėkite tarkuotą sūrį ir petražoles, išspauskite česnakus, druska ir pipirais. Išmaišykite.
ingrandr