• 11ats.

    kokios firmos batus perkat vaikam,kokie geriausi?

    Viena mamyte rase kad labai geri ecco batai,gal dar kokiu atsiliepimu yra. O kur Kaune geriausiai juos pirkti,kur pigiau? Gal perkat batu kalne, kieno ten gamyba? Ziuriu vienibatai bunasu tuo pakilimu pade, kiti ne, ar jis butinas,ar gerai ir be jo? Aciu

    gitaniux1-2 metukaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    as turiu vienus nike, manau kad tai gera firma...

    ervijota

  2. 2

    tik pradejus vaikscioti isigijom Clarks batukus,labai minkstuciai tvirti labai faini tikrai, neabejoju kad ir kitu jau kokybe pasitvirtinusiu batu firmu yra geri batukai, ziemai pirksim tik is Bartek arba ecco ,siaip bartek grazesnis asortimentas :)))

    Milana69

  3. 2

    praeita ziema mes pirkom Rusijoi rusiskus batukus firmos "kotofej"Zinokit kaina palyginus su kokybe labai gera!!!!naturalus kaili vidui ir patis odyniai,o pas mus vilniuj su naturaliu kaili niekur nemaciau,ar kur maciau kainavo 400 lt!!!beje parduodu tuos zieminius batukus)))

    Irina

  4. 1

    Gucci pirkau, paskui pretto ir paskui jau firmo neziurejau, tiesiog patogius

    Auksare

  5. 1
  6. 1

    Mes turejom pirmus batukus Gucio, dabar nusipirkom Ecco.

    Jorkaile

  7. 1

    Man irgi aktuali ši tema, bt būtų gerai, kad dar ir batukų kainas parašytumėt pradžiai orientuotis. Aišku, jos skirsis per metus, bet gal žinot, ar būna nuolaidos tų firmų batukų. Nes pvz., ecco, tai nė karto nemačiau, kad būtų nuolaidos vaikiškiems (mažų išmierų) batukams, o va suaugusiems tai visai neblogos nuolaidos kartais būna. O gal aš nebuvau užtaikiusi kai būna nuolaidos?:)

    elegancija

  8. 1

    dar nepirkome jokiu, tik ruosiames juos pirkti, tad klausimas aktualus.

    mysteryy

  9. 1

    labai patiko GUCIO firmos batukai, nes lengvuciai, galima be kojinytes aveti ir nenugraus kaip kiti griozdai. Turim ir Clarks firmos, bet juos pirkau nezinodama sios firmos, o pirkau nes tik 8lt kainavo, patiko kad platūs, odiniai ir oda minksta, bet su GUCIO nera ka lyginti, tik gaila kad jie ziemai negamina, teks su Clarks vaikscioti. Firmu as neisidemiu, man svarbu kad butu patogus ir platesni, bet deja dar tokiu neradau. Labai noreciau ziemai gauti UGG firmos aulinukus vaikui, nes jie is nat.kailio ir lengvi kaip oras.

    vinipukas

  10. 1

    o man geriausi ecco pati tokiu nesioju ir leliai tokius pirksiu

    nikitadew