• 22ats.

    Ar turite kompleksu?

    As ju turiu daug, na nemazai ju mano vyras jau ismuse, bet pagrindinis, kad viska darau blogai liko. Baisu kam ir pasakyt. Vaikysteje visada mama sakydavo, blogai darai ta, ana, tu cia kalta, nelysk, neliesk. Va kas gavosi....Viska ka darau atrodo netinkamai,labiausiai del vaiko auginimo, nors aplinkiniai sako kad jam skiriu daug demesio,man atrodo kad mazai, kad nemoku auklet, jei kazko neleidziu daryt, po to jauciuosi kalta ir t.t Aisku nesinori kai jau bus didesnis ir labiau supras kad tuo nesinaudotu, nezinau kaip elgtis :(

    gitaniux1-2 metukaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    manau nera tokiu zmoniu kurie netureetu kompleksu... tik vieni juos moka geriau slepti kiti prasciau...

    ervijota

  2. 3

    ne visai neturiu kompleksu! :)Kai buvau paaugle tai kompleksa turejau kad mazo ugio (1,56)O poto tas kompleksas isnyko nes nesioju tik aukstakulnius :)) O siaip labai esu grazi ir labai save myliu :)))))))))))

    Irina

  3. 2

    bandau po truputi ju atsikratyti.jau sugebu uz save pakovoti,baigesi tie laikai,kai kas norejo,tas ir bande "mulkinti"matyt su amziumi tampi savimi pasitikinciu,dar ir vaikui turi uztikrinti tvirta pagrinda.na mano nosis ilga,bet ir vyro netruma ir jis nepanikuoja..tai ko man stresuoti?uzsidedu akinius ir "sutrumpeja"

    gintarep

  4. 2

    Turiu. Nedaug, bet turiu. Man nepatinka mano ausys. Noriu pasidaryt operaciją, bet vyras neleidžia. Sako, kad esu ir taip graži. dar nepatinka mano pilvas, bet tuoj tą kompleksą išvarysiu nes jau savaitė kaip intensyviai sportuoju ir prisilaikau su valgymu, tai po kokių 3-4 to komplekso nebebus. O tu, Gitaniux, tikrai nekompleksuok dėl vaikelio auginimo, juk tik mamos žino kas geriausia vaikui. Daugiau pasitikėjimo. Juk esam tokios geros mamytės! :)))

    Irma

  5. 2

    del savo dabartinio svorio tikrai nekompleksuoju, tik pilvas nepatinka, nes jau buvo pora atveju kai reciau matomi draugai pasveikino mane su antru nestumu :))) ech tas pilvas, bet jis dings, kai labai noresiu ir susiimsiu. O kompleksuoju tik del kreivu dantu, nes mama paauglysteje mumis nesirupino, reikejo breketu, o paskui jau man reikejo gyvent, tai vis pinigeliu atliekamu nebuvo susitvarkyt, tai tas tai anas. Tikiuosi per ateinancius pora metu pasitaupyti ir issitiesinti savo dantis, tada ir kompleksu neliks :)))

    Agne

  6. 2

    Mergaiciukes, baikit kompleksuoti. juk jus jau mamos. jus pavyzdziai savo vaikiukams. jie neturi matyti kad jus kazko gedinates, jie turi jumis pasitiketi ir buti saugus uz jusu. saunuoles jau vien del to kad turit vaikucius, kiekviena mama zino kas jos vaikui geriausia. ir niekas negali jums paaiskinti kitaip.tai niekieno nereikalas;) mes kiekviena elgemes taip kaip mums atrodo geriausia, jei padarom klaidu is ju pasimokom. tai naturalu. O del grozio, tai stengiames buti grazios tiek kiek paciom norisi ir kiek jegu tam galime paskirti. jei noretume buti tituluotom grazuolem, ne leliukus augintume ir koses virtume ar ne taip?:)taip kad nosytes auksciau ir pirmyn igyvenima!

    Baraniuka

  7. 2

    kompleksuoju del savo isvaizdos,o t.y.del kabancio savo pilvo,negaliu jokiu normalesniu rubu nusipirkti,nes viskas krenta(rinkes)is kelniu,atrodau kaip nescia:((((...ir dar kompleksuoju del savo striju kurios po nestumo liko visur,ypac pilvas labai sutrukinejo ir kojos,vasara tai tik prie juros buvau uzsidejusi maudimuka,daugiau kiek vaziuodavome kur niekada nenusirengdavau ir nesimaudydavau:(((((o tik po gimdymo tai net geda ir pries vyra buvo nusirengti:(

    iirina

  8. 2

    Na as visada kompleksuoju del savo isvaizdos, ta prasme tik del svorio, Po gimdimo niekaip neiseina numesti 10kg tai man jie biski trugdo:) nor draugai sako kad atrodau gerai:) bet sau paciai as vistiek per stora.

    mamyciuke

  9. 1

    turiu kompleksu,bet ju nesureiksminu,man jie netrukdo

    ruta26

  10. 1