• 6ats.

    Jeigu zmogui yra hemorojus su mazgeliais ir kraujavimu, ar galima vartoti zvakutes nuo hemorojaus? Kazkur skaiciau, kad jei jau atsiranda kraujo, zvakuciu negalima. Tai kaip tokiu atveju gydomas hemorojus?

    Vita_321SveikataĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 1

    hemarojus neisgydoma liga.Jis ir pasalintas net operaciniu budu,gali but bet kada atsinaujinanti liga.
    Lietuvoje hemarojaus gydimas tik praktikuojamas profilaktiskai. Ir net nera kvalifikuotu proktologijos specialistu su patirtimi. Anksciau si dalis buvo priskiriama urologijos specialistams,kaip dalines praktikos. bet kadangi urologas yra "vyru" gydytojas specialistas, tai dirbantis ir su moteru problemom sioje sryti, igavo nauja bendra proktologijos pavadinima.
    taip,kai kraujuojama,zvakuciu nepatariama naudoti, o reikalingas jau rimtesnis chirurinio pobudzio gydimas.Nes yra atsiverusios zaizdeles,del ju rizika pasigaut ivairios infekcijos padvigubeja. Tad pirma reikia susigydyti zaizdas. nes delsiant gali tiesiog issivystyti tiesios zarnos atrofija, kitaip tariant gresiantis gangrenavimas.
    daugiau patirties turintis specialistai,su ilgesne metu patirtimi yra tik kaune. Ir daugiau jokiame kitame mieste, suprantanciu savo sfera nera Lietuvoje.

    Anonimas

  2. 1

    tai gal jau operacijos reikai..

    vejune

  3. 1
  4. 0

    nevarkit su vaistais, stai cia https://www.youtube.com/watch?v=cyDRMPmKmTQ patys geriausi pratimai nuo hemorojaus ir taip pat vyrams nuo prostatos....rezultata pamatysite jau po dvieju dienu o po savaites t.y. 5-6 dienu pratimu turetu visiskai isnykti mazgeliai 100% -tinis efektas ir nereikes svaistyti pinigu nei vaistams nei gyditojams. Ties, pratimai nera lengvi, todel apsikaustikite kantrybe, jei rusiskai nesuprantate, rashykite savo emeila imesiu video su lt paaiskinimu. Sekmes

    roma11

  5. 0
  6. 0