Atsakymai

  1. 2

    Tik ginekologė gali pasakyti ar viskas normoje nes aš pati smulki buvau ir pilvukas nebuvo didelis mergytė gimė 3380g ir 54cm :) tai va tik ginekologė nustatys pagal jūsų svorį ūgį ir t.t.

    safyra

  2. 2

    man taip buvo, priaugau 13kg, pilvuko buvo beveik nematyt :) bet pagimdziau mergyte beveik 3kg, irgi jaudinausi bet ji gyme sveika, nesijaudinkite, jei daktarai nieko blogo nesako vadinasi viskas gerai:)) gero ir lengvo jums gymdimo:)

    Esta

  3. 2
  4. 2

    Buvo mazas pilvas,priaugau tik apie 8kg.ir vaikas gime su graziom kojytem.

    grirute

  5. 2
  6. 1

    Cia jau kiekvienai individualiai pilvukai atrodo,nepergyvenk jau tiek isnesiojai ir budavai konsultacijuose jei butu kas buve negerai tad daktarai butu sake.Kudutes nestukes turi pilvukus kurioms labai matosi ir atrodo itin didelis,vat as kai buvau 7 men,ejau i dekreta man darbe sake,kad apsimetu pilvo nesimato,esu stambi todel ir nesimato.Kitoms buna daugiau vaisiaus vandenu,kitoms vaikiukai sveria po 4 kg.ir pilvukai didesni,o tau ir vaikutis normalus ir viskas tik nebesigazdink einant nestumui i pabaiga.Siaip juk sveria ekoskopuoja turi pasakyt kokio svorio mazdaug lelyte tavo,kiek svorio priaugai tikriausiai zinai,viskas tvarkoje.

    NORFA

  7. 1

    Cai jau tik gydytoja tau gali pasakyti kaip vaikiukas vystosi. Turejau viena pazystama pas kuria pilvukas tik kokiam 7 men pasirode ir tai ne itin didelis. Pas mane pacia tai buvo toks geras arbuziukas :)

    Panther

  8. 1

    Manau viskas gerai,juk ne visoms vienuodas buna tas pilvukas.Maziau pergyvenk,nes vaikui pakenksi.Sekmes Tau gimdant!

    Anonimas

  9. 1

    turėjau mažą pilvą,net kaimynai nesuprato kad laukiausi ,kol nepamatė jau su leliuku.Gimė sveikas kaip ridikas leliukas.Viską jums turi pasakyti gydytojas,nes kilus klausimams su kiekvienu vizitu reikia viską išsiklausinėti.

    Anonimas

  10. 1

    Cia ginekologe gali atsakyt. nors nevisada ir ji zino. Mano sesers buwo mazas pilvukas tai gime vaikas su kreivom kojytem, nes nebuvo vietos pilvelyje. kojytes per 4metus istiesimno. cia as jusu nenoriu gasdint, tik siaip sakau is patirties. Gal jums viskas bus gerai. sekmes.

    Jurginele