• 4ats.

    Ka daryti 3 men mergyte neturi visai apetito valgyti?

    Mano mergytei 3 men. Maitinu pati savo pieneliu, pradzioj lyg ir valgydavo tas buvo iki kol jai suejo 1,5 men.nu dabar tai tragedija per diena pora sykiu ir tai patraukia kelis lasus pienelio ir viskas, svoris mums auga sunkiai, gulejom ligoninej del sutrikusios mitybos, taciau nieko nerado, viskas tvarkoj, beda ta kad nei jokio buteliuko neima, tad nei misinuko negaliu sugirdyti nei nutraukto pienelio. Nakti kaip laikrodis keliasi kas dvi valandas, patraukia pora lasu ir vel miega, nu diena tai tragedija, duodi kruti tai spiegia iki pamelynavimo, istrauki ja tai klykimas praeina, kisu vel ir vel ta pati istorija kartojasi, tad pamaitinti yra tragedija, tai gaunasi taip kad per diena vos pora sykiu patraukia mano pienuko ciuciut daugiau nei pora lasu, patarkit ka daryti su tokia nevalgia mergyte, bijau kad svoris nepradetu kristi? beje tustinasi visai normaliai, del to ner ko prikibti, tik nesuprantu is ko ji tai atlieka jei tik tiek tevalgo.

    VikusiAAAŽindymas, maitinimas MPĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 1

    Gal vaikuciui tiek mazai reikia,jug ir suauge nevienodai valgo.Nusipirkit svarstykles ir pastoviai sverkit.

    grirute

  2. 1

    as patarciau duoti per diena bent po keleta laseliu obuoliu sulciu.. manajam 3 men irgi buvo dinges apetitas, tai per diena bent po kelis laselius duodavau obuoliu sulciu (is kaimo obuoliuka sutarkuodavau ir isspausdavau sultis)

    samsung1992

  3. 0

    Man purmam sunui buvo su misinuku taip. Pasirodo alergija buvi kiausinio baltymui. Bandyk maista reguliuoti. Bet jei verkia duodant kruti kaskas jusu pienuke spazmuoja pilviuka. Bandykit siuntimo pas rimtesnius gydytojus i kauna vilniu prasytis. Toks klykimas kai iduodi kruti turi priezasti.

    wiktoriuke

  4. 0

    Manajam jau daugiau nei metukai ir jis buvo nevalgus nuo pat gimimo, nieko nepadarysi kantrybes reikia :)

    Anonimas