• 13ats.

    mamytės,norėjau paklausti ar jūsų antros pusės t.y. (vyrai,draugai,sužadėtiniai) laukė savo stebuklėlio? kaip padėjo jums ar padeda (tos kurios laukiasi) nėštumo metu? ir ką ir kiek padejo,kai jau pagimdėt?

    alinute123Pogimdyvinis periodasĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    na taip labai, su pirmu kai jau suplanavom net kuri laika nepastojau, tad budavo kieviena menesi nerimaudavau, gal su manim kazkas negerai, tai jis visad guosdavo, po to nestumo metu i konsultacijas vaiksciojo, knygas visas skaite, video apie gimdymus internete kartu ziurejom

    vejune

  2. 2

    mano vyras begalo padejo. nuo pat pirmu dienu visada kartu eidavo pas gydytojus, visur dalyvavo kartu net gimdyme buvo. ir dabar labai padeda su mazyliu, begalo ji myli. nesioja, sauskelnes keicia, maitina. gryzta is darbo ir lekia pas savo sunu. net ryte iseidamas i darba abu pabuciuoja :)

    samsung1992

  3. 2

    manasis mažai padėjo,nes beveik visą nėštumą darbavosi užsienį.Tik prieš galą grįžo,bet ir grįžęs per daug nieko nenuveikė mano naudai,nes ir taip jau visą didžiają dalį sukausi viena,tai ir matyt matė kad ir toliau sugebėsiu,o ir tada nebespėjau apie tai pagalvoti net.Ar man reikia pagalbos, ar ne.Na o vaikui gimus,nebuvo tos pagalbos iki maždaug kol vaikui suėjo metai,pasileidęs kaži ko tai tapęs buvo :) suaugęs jau gal pasijuto tapęs tėvu,sunku ką pasakyt :)

    Anonimas

  4. 1

    taip padėjo man labai,ir pas daktarus važinėjo kartu ir vežiodavo visur ir valgyt gamindavo ir maistą jis pirkdavo. man reikėjo tik gulėti ir mėgautis,o pirmus 5mėnesius tai pat ir sauskelnes keitė ir pilvuką masažuodavo ir pas daktarus matuoti sverti mažiuko kartu važiuodavo ir į masažus vežiodavo jis,o dabar kadangi jam jau metukai tai sugrįžo atgal pilnu etatu į darbą,tai tik savaitgalį kartais man kavos į lovą atneša ar su juo į kiemą išeina,o šiaip yra jau apsileidęs,ir tėviškų pareigų nebe labai prisiima,motyvuodamas tuo,kad aš uždirbu pinigus šeimai,aišku sūnų myli,bet jau tiek dėmesio tikrai neberodo.:((

    doviliukas123

  5. 1

    Kai laukiausi trečio, vyras labai padėjo: pirko maistą, važinėjo kartu pas daktarus. Kai pagimdžiau, prisiėmė nemažai pareigų, kurios jam liko iki šiol - išleidžia dukras į mokyklą, padaro joms pusryčius, perka maistą. Aš rytais miegu su mažuoju, kiek noriu.

    marcipana

  6. 1

    maniskis padeda labai.nuo tos dienos kai suzinojom jog laukiames man reikejo pradeti leistis vaistus i raumeni,pati sau bijau tai daryti,tai kiekviena vakara,kad ir kur bebutu gryzta namo suleisti vaistu,per visa nestuma negryzo tik kokius 3 kartus,del pateisinamu priezasciu.kadangi pries tai praradom 3 vaikucius,suzinoje apie si,du men.nejau i darba,po to nusikarpiau darbo valandas,todel jam tenka daugiau dirbti.savo darbo grafika koreguoja pagal mano poreikius,labai sunku vaikscioti,tai jei kur noriu nueiti,jis butinai nuveza,pasiima pertrauka tuo metu kai man kur reikia nuvykti.lankosi pas visus gydytojus kartu su manim.dabar,kai pilvas baisiai didelis,tai ir namus po darbo gryzes padeda tvarkyti,gamina maista,...daro remonta,padeda ilipt,islipt i vonia,lova,... laukia sunaus labai smarkiai,gal net labiau nei as :-)

    mackeila

  7. 1

    taip maniskis lauke ir laukia dabar :) ir pampius pakeicia ir aprengia bei panasius dalykus daro :)

    Raimonda20

  8. 1

    kol laukiausi ka cia ir bepadesi.. bet jai ko reikdavo padarydavo ar jai ko paprasydavau visada padarydavo.. kai gime dukryte labai padejo, o dabar labai dyrba tai viskas tenka man :)

    vikuteniam

  9. 1

    Mano vyras per nėštumą niekuo man nepadėjo (neskaitant atsiūstų pinigų), nes dirbo užsieny. Kai gimė vaikas po mėnesio vėl išvažiavo.. Kai suėjo beveik metukai vaikui persikėlėm gyvent pas jo svečioje šalyje, tai skūstis negaliu - padeda kaip gali :}

    saidile

  10. 1

    Nepadejo nei nestumo metu,nei po jo,nei dabar.Susitvarkiau ir pati,nors vaikas rankinukas mazas buvo.

    grirute