Atsakymai

  1. 2

    pries pastojant sveriau 55 kg, per nestuma 83 kg. po gimdymo praejo 4 men, dabar sveriu 63 kg.. tikiuosi, kad dar numesiu svorio

    samsung1992

  2. 1

    Priaugau 16 kg, po 4 mėn esu numetus 18 kg. Nedariau nieko, tik maitinu savo vaikelį pati, vat čia ir visa paslaptis kaip numesti priaugtą svorį po gimdymo :)

    Ievu

  3. 1

    Priaugau 12 kg, o po 7 men turiu - 21 kg nuo nestumo svorio. Nieko nedariau, tiesiog vaikas aktyvus ir pavalgau tik tada, kai maze miega :)

    Mistikute

  4. 1

    priaugau 23kg :( jau daugiau nei dvieji metai kai kovoju su svoriu :(

    Lafe

  5. 1

    priaugau 18kg kai pagimdžiau buvo 14kg pliuso likę,bet per 6mėnesisius juos numečiau sporto dėka,ir dabar jau sporto dėka mano sūneliui metai laiko o aš turiu tokia pačią stangrią figūra kokią turėjau ir prieš gimdymą:)

    doviliukas123

  6. 1

    20 kg su trečiu, jau 2 metai praėjo, bet 3 kg liko, matyt amžius kaltas. Bet dar žindau, tai negaliu jokių dietų imtis.

    marcipana

  7. 1

    priaugau tikrai mazai tik 6 kg. tai numest nebuvo ka, svoris atsistate po gimdymo pats

    vestina

  8. 1

    priaugau 15kg, po gimdymo liko apie 7-9kg. po kurio laiko tas svoris pats pradejo kristi. uztenka su vezimu pakeliaut pirmyn ir atgal namo, nes gyvenu 4 aukste, o ir laike ne viena kilometra tenka praeiti isejus pasivaiksciot :)

    Anonimas

  9. 1

    priaugau per nestumo laikotarpi apie 5-6 kg. po nestumo nesistengiau priaugto svorio ''numesti'' :)

    nežiniukė

  10. 1

    As su abiem nestumais po 13 kg priaugau, su pirmu nukrito po savaites advieju visiskai visi priaugti kg ir dar net daugiau. Su antru niekaip....... jau beveik 10 men po gimdymo praejo, ir niekaip beveik 10 kg nenukrenta, bet ir nesijaudinu, man kolkas gerai taip kaip yra.

    tikmama