• 12ats.

    Daugumai po gimdymo figura nebe tokia, atsiranda trukumu, kurie gadina gyvenima. Jei turetumete visas finansines galimybes ka koreguotumete? Ir ar isvis ryztumetes plastinems operacijoms?

    As noreciau strijas panaikinti, na dar nezinau kiek bus jos matomos, bet manau, kad mane jos vistiek erzins... Kuno svori susitvarkysiu su sportu..
    O va kazin kaip atrodys krutine.. Zodziu jei as tureciau visas finansines galimybes, manau kreipciaus .. ;)) o kaip Jus ?

    SantaSantutePlastinės operacijosĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    po gimdymo jokiu komplikaciju neturejau:) firgura sugrizo i senesne padeti o striju ar neturoiu nes visa nestuma tepiau kremu nuo striju pilva ir kitas kuno vietas tai padejo:)

    Anonimas

  2. 2

    O kaip karancius papukus susitvarkyti su sportu?? neimanoma, pas mane pvz labai daug odos liko tiesiog tuscios, o da nesitraukia, taip kas sportuok nesportavus oda nesusitrauks,aiksu gal kai kurioms ta krutine buvo maza su pienu ir galima kazkiek su sportu pakoreguoti , bet pas mane buvo uzaugusi krutine iki D dydzio, o dabarkai nemaitinu tai i didesne puse B dydzio, tai isivaizduokit kiek odos istampytos pasiliko

    Pingvin

  3. 2

    na kadangi komplikaciju nebuvo tad nera jokiu cezariniu randu tad nelabai ka ir taisyt reikia, krutine isdidejo, bet manau tai nuo hormonines spirales, bet dabar pripratau lyg ir tinka, pilvo presa atitaisiau begiojimais ir svoriais, tad dabar labiau raumenis isryskeje negu iki gimdymo (pries nestuma niekad nesportavau), turedama liekamu pinigu rasciau kur juos tinkamiau investuot

    vejune

  4. 2

    žinokit Santa visada įmanoma susitvarkyti ir be tokių priemonių tik reikia noro ir jėgų,sakau iš patirties,nes pati ant savęs tai patyriau.

    doviliukas123

  5. 1

    nebent del striju kreipciausi pas plastikos chirurga o taip tai jeigu tureciau finansu lisnu tai eiciau i sporto sale

    Lafe

  6. 1

    ryzciausi, padaryciau kad papuliai ''stovetu'' :) o ne karotu kaip kad dabar

    Pingvin

  7. 1

    Zinoma geriau sportuot ir pan. ,bet as tai irgi kreipciausi :)

    Panther

  8. 1

    Strijas kiek imanoma panaikinciau, krutine taisyciaus nebent po antro vaiko, nes kol kas po pirmo nieko baisaus ten nera, daugiau taisytinu vietu nematau.

    Anonimas

  9. 1

    Manes nestumas nesugadino,tiesiog visa spindejau,tik rauksliu po nemigo naktu atsirado,bet tai smulkmena.

    grirute

  10. 1

    Asmeniskai pasakysiu-KOREGUOCIAU KRUTINE.Nes netgi megdama sporta ir sportuodama nemazai,svori turedama noormalu,turiu omeny,nesu anoreksike ir nesu gyvenanti sporto saleje,krutine turiu suglebusia,ir labai.Prisiminus pries nestuma,galiu realiai pasakyti,kad figura pasikeite.Bet...Turint omeny,kad reikalingos santaupos busimom studijom..."nusveria" visgi logiskesne proto puse :)-su vyru vi dar gyvenu tuo paciu,lyg pabegti nezada del nekokios krutines :)...,tad pirmiausia noriu investuoti ten pinigus,kurie praverstu ateiciai.Bet ka-pasvajojau.O toliau,kaip iseis gyvenime.

    geguziukas