Atsakymai

  1. 3

    Palieku kada reikia, 2 kart i savaite vyro tevai paima vaika is darzelio, nes as ilgai uztrunku, niekas nebamba :) Tiek mano mama, tiek vyro tevai beproto myli anuka, meile rodo visai kaip, jei butu pensininkai ar bedarbiai manau patys noretu, akd vaikas su jais daug laiko praleistu, bet kadangi seneliai dar jauni, tai keik gali tiek pabuna ir daznai patys papraso akd atvesciau ir palikciau keliom valandom.
    Vaikas labai myli vyro tevus, myli ir mano mama, taciau ja mato reciau, tad pirmenybe teikia vyro tevams :)

    Adri

  2. 3

    mūsų vaiko nenorėjo nei vyro tėvai nei mano mama ,kad jis gimtų tai kaip vaikas gimė anyta tik savaite padėjo pažiūrėti atseit sveikatos neturėjo ,bet mes ir nepršėm niekeno pagalbos patys žiūrėjome ir tuo džiaugiuosi.

    mamytukas

  3. 2

    musu seneliai priziuretu dar ir kaip, tiek kiek reikia ir nieko nesakytu, tik valio ir tik uz.nors ir patys praso ir noretu,bet neduodam samoningai.
    Nes patys kuo puikiausiai su viskuo susitvarkom,ir jokios pagalbos nereikia.
    Jei i svecius aplankyt visada prasom,patys irgi aplankom.To visiskai pakanka,daugiau niekeno kisimosi ir nereikia.

    Anonimas

  4. 2

    Džiaugiasi, bet tik kai esu kartu. Vienų nepalieku, nes neapsiima. Bet ir vaikai nelabai juos myli, nepalikčiau ir norėdama.

    marcipana

  5. 2

    Kai labai retai palieku,tai ne sykio nebambejo.Atvirksciai labai myli anuke.

    grirute

  6. 2
  7. 2
  8. 2

    mano tėvai anūkus labai myli ir su mielu noru prižiūri,neišgirdau iš jų nei vieno žodžio,kad per dažnai ar pan. o mano vyro mama niekuomet neprižiūri,ir apskritai nebendraujam mes iš vis. o ir mano vaikai,pas mano tėvus pasilieka su mielu noru ir juos labai myli.

    Keituks

  9. 1

    taip pas mus seneliai myli vaikus net per daug, ir tai mane jau pradejo nervoti, susitinku su anyta, ir tarsi butu kad vaiko netureciau, net kai ruosiames eiti visi pasivaiskciot paraso sms ka aprenkti vaika...

    sauluze555

  10. 1

    Mama mano paziuri kai reikia, bet retai reikia, siaip jei dazniau palikciau manau pabambetu, bet mano mama dirbanti, tai reik suprast, o uosviai tai nei is tolo neziuri, jauciu nesuprastu bajerio jei pasiulyciau pasilikti anuke keliom valandom, net ir kai esam pas ju atvaziave ir tai bijo pasilikti su dukra kai einu i tualeta ar taip porai minuciu kur.

    Anonimas