• 23ats.

    Ar kada keitete kardinaliai savo aprangos stiliu? Kodel?

    Sakykim, is kokios "metalistes" tapote klasikiniu kostiumeliu myletoja? :). O as labai pasikeiciau kai pastojau. Nezinau, gal del to, kad kai suvokiau, jog greitai tapsiu mama, o gal del to, kad greitai eme augti svoris..pamegau sportinio stiliaus rubus, na kuo laisvesnius ir patogesnius, o is avalynes, kedukus. Net ir dabar, po gimdymo man tai patogiausi rubai :). Negaliu patiketi, kai prisimenu save, kad ne taip senai neisivaizdavau gyvenimo be aukstakulniu, klasikiniu kelniu, aptemtom palaidinem.. ir gal esme ne svorio prieaugio, bet pats poziuris i motinyste mane kazkaip "atpalaidavo" :). Neisivaizduoju saves dabar stumianti vezimuka su aukstakulniais, kazkaip man nepatogu.O anksciau buvo dzin, kad tik aukstesni kulnai. Be to, pastebejau anksciau megau juoda, balta spalvas ir pasteliniu tonu, o dabar nevengiu ryskesniu rubu spalvu. Gal taip bandau bent kazkiek save "pagrazinti", net ir sportinio stiliaus aprangoje :)

    geguziukasGrožis ir stiliusĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    mano stiliukas sportinis arba siek tiek nesantis i seksualesne puse, klasikini renkuosi labai retai...dazniausiai va toks paprastas...siaip nesu keitus radikaliai,del stiliaus tai esu pastovi :))

    Milana69

  2. 3

    paauglysteje,nesiodavau suplesytus dzinsus,dzemperius,dabar jau esu vyresne,tai stilius pasikeite daugiau i klasikini,aukstakulniai:)

    dzionike

  3. 3

    niekada nebuvau nei metaliste, nei panke ...nuo jaunystes megau klasikini ir sportini stiliu , prie to paties pasilikau ir dabar , tik va nestumo metu atpratau nuo aukstakulniu , bet nemanau kad ju atsisakysiu , nes man grazu kai moteris avi aukstakulnius , grakstumo priduoda 100%.

    Idora

  4. 3

    niekad to nedarau visad pasiziuriu kas madinga ir stengiuosi taip rengtis kad visai neatsilikti nuo mados:)

    mamyciuke

  5. 3

    kai dirbau,buvau klasikinio stiliaus "kostiumuota" moteris,siuo metu,kai sedziu su vaikiuku,tapau dzinsine moterimi.turbut pastaruoju metu, net nezinau ka reiskia sijonas,nes kelnes patogiau.

    gintarep

  6. 3

    na neteko taip kardinaliai pakeisti,taciau niekada nesistengiu pirkti beveik ienodu drabuziu,man jie turi buti visi skirtingi:)

    Doviliuke

  7. 3

    as labai daznai keiciu stiliu ne tik aprangos ,bet ir sukuosenu ir plauku spalvas :) Aukstakulniu nekenciu ,megstu toki laisva styliu dzinsai bliuskutes megstinukai ir ,viskas kad aptemtajau jeigu neaptemta viskas jauciosi nepatogiai.Bet cia buvo pries nestuma po nestumo net nezinau koki stiliu pasirinksiu :)))))

    Bubonka

  8. 3

    As niekada nebuvau aukstakulniu myletoja, nes esu auksta ir su tais kulnais kuprindavausi, nes jausdavausi per didele, o ir vaikscioti jais graziai neismokau, tai nenoriu kaip gandras topinti per miesta. Man patinka sportiniai bateliai, "balerinkes" , basutes ir siaip patogus zemi batai. O stilius tai buvo paauglysteje pankiskas, suplyse dzinsai, zali plaukai, tecio marskiniai, daug visokiu apyrankiu, pakabuku ir t.t. Bet is to yra isaugama, kai ateina laikas dirbti ir gyventi savarankiskai, pats savaime apsiramini ir rengiesi kaip visi. Vokietijoje gyvendama buvau i fifas panasi pasidariusi, tik nagu neklijavau, o kai grizau, vel pamilau spalvotus drabuzius, sportbacius, dzinsus, tik jau be skyliu ir jokiu "navarotu".

    Agne

  9. 3

    Kai dar dirbau, tai į darbą rengiausi klasikinio stiliaus kostiumėlius (leisdavo tik penktadieniais darbe 'pasirodyti' laisvalaikio stiliaus drabužiais), sukneles. Atėjusi namo iš karto įlysdavau į sportinį stilių, į lauką -džinsai. Dabar kai esu su dukryte, tai be kelnių-džinsų ar kitų laisvesnio stiliaus kelnių neįsivaizduoju. Tik 'rimtos' šventės- Kalėdos, N. Metai ar kokie didesni 'baliai' pamato mane pasipuošusią. Nors labai jau pasiilgau aukštakulnių, sijonų, kostiumėlių, t. y. daugiau griežtesnio stiliaus.

    elegancija

  10. 2

    keiciau. tiesiog automatiskai taip gavos, pakeitus darba

    Jorkaile