• 9ats.

    aukstakulniai nestumo meu

    ar nesiojote aukstakulnius nestumpo metu?as laukiuosi dar tik5 men o pilvuko beveik nera,nusiziurejau tokius batelius su nedidele pakulne,ar nepakenksiu mazyliuj ?

    ievaapSveikataĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    Nenesiojau. Ir kai nesilaukiau reti palydovai buvo man aukstakulniai :) Seip nesciosioms nepatariama auksta pakulne avalyne.
    Yra geras posakis : " Merginos jei jau avite aukstakulnius tai eikite padoriai o ne kaip paralyziuoti ziogai " :D :D :D

    SantaSantute

  2. 1

    nu nezinau... reikia savim labai pasitiketi kad leisti toki dalyka nestumo metu. as kai 1 jau esu praradus, tai sita nestuma labai saugojausi visom prasmem, nes niekada nezinai kada uzkliusi ar nukrisi ar paslysi... plius nepatogu nestumo metu vaiksciot jais, viena karta buvau platformas uzsidejusi tai nekazka.. ir baisu buvo ir nepatogu

    gabrielita123

  3. 1

    Mazyliui,jusu pakulne maziausiai rupi,jos nemato ir nejaucia.Nestumo metu gali issiplest kraujagysles koju (venos).Jei nera siu problemu,tai galit sau nesiot drasiai.

    grirute

  4. 1

    jei nera labai aukstas kulnas, tai tikrai nieko blogo :) svarbiausia, kad jums butu patogu ir jaustumetes zavinga :)

    samsung1992

  5. 1

    As su abiem nestumais nesiojau ir pas gine eidavau ir nieko nesakydavo, o ir man patogu buvo.

    tikmama

  6. 0

    man net gine sake nesioti batukus ant zemo kulniuko, kad kojos ne taip tintu.

    Anonimas

  7. 0

    nepatartina nestumo metu pradeti nesioti tokiu batu su kuriais einant pradeda "dirbti" kiti raumenys nei buvo su iprastais batukais.

    Jurginele

  8. 0

    Nenesioju,nes ir pries nestuma nenesiojau.manau aukstakulniai nera gerai jei ju nesat pratusi nesioti,o jei prie ju pripratusi,tai nemanau,jog jie pakenks.kiek domejausi nerekomenduojama nesioti aukstakulniu,nes jie padidina nugriuvimo tikimybe,bet tos kurios jais visuomet avejo nemanau,jog kas blogai.

    mackeila

  9. 0

    aš nešiojau,nors kitos sako,kad nelabai gerai,bet aš nešiojau ir man nieko nenutiko nei pirmam leliukui nepakenkiau nei antram. :-)

    Deimančiukas_