• 21ats.

    Kaip pakeliate sau upa, kai tiesiog neturite nuotaikos? Kas labiausiai jus atpalaiduoja, ramina?

    Atsimenu anksciau, kai tiesiog nebudavo nuotaikos, ar jausdavausi pavargus, po darbo, egzaminu, pirmu taikymu lekdavau su draugem i kluba :), issisokdavom is sirdies ir nuovargio kaip nebuta, budavo daznai net tik i kluba ateinam, tiesiu taikymu i sokio aikstele :). Dabar, kai praktiskai laika leidziu tik su mazyliu, viskas kitaip. Ko gero, geriausias atsipalaidavimas tai karsta vonia, o jei nuotaika nekokia...kazkodel iskart norisi ka nors uzsisakyti internetu. Kad ir kokia smulkmena. Ir nebutinai sau.. vaikui, broliams, vyrui. Kazkodel mane tai raminamai veikia :)). Ypac kai atnesa siuntinuka :)), tokia patenkinta, kaip vaikystej, kai gaudavau kokia nors proga dovanu :). Dar svajoju, koki karta ismiegoti visa nakti... tokia buvau miegale, dabar sau negaliu to leisti...

    geguziukasKiti klausimaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    Man kartais tesiog patinkapaliudeti, bet aisku neilgai, daznai vyras pakelia nuotaika apsikabina pasako koky juokeli ir iskarto geriau. Na o kai vyras darbe tai geriausiai nuotaika pakelia anekdotai pasiskaitineju ju internte:) arba su dukryte uzsiemu ji ir jau moka mamytei nuotaika pakelti:)

    mamyciuke

  2. 3

    na man geriausias atsipalaidavimo budas kai nera nuotaikos pajuokauti su savo vyru:)mes daznai juokaujame,pasisaipoe vienas is kito:)jei labai liudna vyras mane palaiko,galiu issiverkti jam ant peties:)atpalaiduoja gulejimas tiesiog apsikabinus,arba ziurejimas kokio gero ir idomaus filmo kartu su mylimu zmogumi:)

    Doviliuke

  3. 2

    Mane atpalaiduoja arbatos ar kavos puodelis (žiūrint rytas ar vakaras) ir šokoladas..

    Jorkaile

  4. 2

    muzika...ir miegantis ar bent ramus lelius;)

    zankesss

  5. 2

    kai tiesiog neturiu nuotaikos , upo tada pakyla noras kazka kurti , keisti pvz.megsti arba paprasciausiai verciu viska is spintos perdelioju is pagrindu , o jei vyras salia tai dazniausiai paziurime linksma filma , kods ir vaikiska:)

    Idora

  6. 2

    Kai jau nebeturiu niekam ūpo, tai pasakau vyrui, o jis mane išleidžia pasižmonėti. Tada man užtenka ir į maisto parduotuvę nueiti, kad prasiblaškyčiau. O šeip kai būnu pavargus tada gelbėja kavos puodelis, kai būnu labai labai pavargus tada prie puodelio kavos dar pasiimu saldainį ir paskaitau, pažiūriu teliką. O beveik visada mane pralinksmina mamanija. Šioje svetainėje aš atsipalaiduoju :))

    Irma

  7. 1

    Stengiuosi nukreipt kita linkme visas neigiamas mintis.Jei nepavyksta issliudziu suku perioda,o poto vel dziaugiuos ir gyvenu.

    grirute

  8. 1

    isijungiu relaxine muzika ir taip atsigaunu

    ruta26

  9. 1

    Įjungiu garsiai muzika ir pašoku :)

    Auksare

  10. 1

    mane labai teigiamai veikia gamta, pasivaiksciojimas miske, lankymasis koncertuose,parodose ir pan. ai.dar baznytele labai teigiamai veikia...

    juratele