Atsakymai

  1. 3

    nemanau kad imanoma bet kad ir priversi nemanau kad vyras tai parodys..

    Anonimas

  2. 1

    jai pats vyras nesupras tai nemanau kad iseis ji priversti gailetis :)

    vikuteniam

  3. 1

    Neimanoma kito zmogaus priverst gailetis,nebent zinant jo silpnasias vietas,kazkaip manipuliuot.As tik uz atvirus pokalbius.

    grirute

  4. 1

    imanoma iszysti jam ausis ir jis sakys ka gailisi kad tik atstotum, nors is tikro viskas greiciausiai liks taip kaip ir buvo - giliai dzin. sakau is patirties :D gailejimasis del kazkokiu klaidu ir poelgiu yra kiekvieno zmogaus inividuaus jausmas - arba gailiesi is tikro arba ne.
    pritariu Adri - galima pasakyti kaip jauteisi del vienokio ar kitokio jo veiksmo ir jei jis myli ir gerbia savo moteri, tikra nuosirdziai atsiprasys ir gailesis :)
    beje, santykiuose zozio prievarta, priversti isvis neturetu buti :)

    arcita

  5. 1
  6. 1

    Apie kitus vyrus nezinau, bet maniski bet pagalvoti apie poelgi privers tikrai galima. Tiesiog paaiskint, kas butu jeigu butu, duoti kelis pavyzdzius.

    Imbiere

  7. 1

    Anksciau rodydavau ragus, oziuodavaus, demonstruodavau kokia as iskaudinta, aiskiai issakydavau savo nuoskaudas, kodel taip jauciuosi, ka jis blogo padare, kaip taip galejo ir pan, Ir tikrai susimastydavo, o jei noredavo, kad bebuciau su juo, nes tiesiog buvo tokiu atveju, kada iseidavau is namu nieko nesakiusi, tai atbegdavo is paskos, kad tik nepalikciau, kad tik grisciau ir vel butu viskas gerai.

    Anonimas

  8. 1

    dntbnt- na isduok paslapty kaip imanoma priverst vyra gailetis? :)

    alisija

  9. 1

    Mini santazas arba keli stiprus argumentai

    Whisper

  10. 1

    Gailetis nepriversi. Nezinau, ka tavo vyrelis iskrete, bet kai pats susipras, tada gal gailesis,o gal ne.
    Dazniausiai yra gailimasi ir susivokiama tada, kai prarandi tai ka turejai. Tai nebent tokiu budu, bet pati pagalvok, ar verta taip elgtis? Cia jau gaunasi kerstavimas : "Tu padarei man bloga, as tau padarysiu dar blogiau, akd suprastum, kad ir man buvo blogai" .
    Pasikalbekit, issiaiskinkit kas kaip ir del ko ivyko, papasakokit kaip jus jauciates, isklausykit jo ir sutarkit kaip viskas bus toliau. Butinai isdestykit savo norus ir siekius. Toks problemu budas, kaip jau minejau bus daug efektyvesnis.

    Adri