Atsakymai

  1. 13

    Musu dar per maza, o pati maciau tokia situacija. Vaikas parduotuvei praso mamos kazka nupirkti, zyzia, zyzia, o mama nesutinka. Galu galia (apie 4 m. berniukas) kaip uzrekia, kad visi girdi" Jei nenupirksi, papasakosiu senelei, kad buciavai teciu pimpaliuka!". Motina visa israudo ir isbego is parduotuves besitempdama vaika is paskos.
    Taigi, mielos mamos ir teveliai, verciau saugotis, kad atzalos nepamatytu, kitaip dar ir santazuot prades!

    dianela

  2. 6

    As kai vaikas buvau,pagavau karta tevus...dabar sypsena kelia,bet tada buvau soke...atsimenu,kad pasijutau labai nemaloniai...sekundziu reikalas,bet lygsiolei prisimenu...dar prigavau tokioj atviroj pozoj,su vaitojimais...man kaip vaikui kazkodel buvo tada geda uz mama :)))

    geguziukas

  3. 5

    Džiaugiuosi, kad per tiek laiko dar neteko prieš nieką teisintis ir aiškinti, ką mes čia darom:)))) Tikiuosi ir toliau išlaikyti tokią pačią konspiraciją:)

    elegancija

  4. 5

    Musiskis irgi dar nera musu prigaves, o jei taip ir atsitiktu, tai dar nieko nesuprastu. Kazi kaip mums seksis, kai vieno kambario bute gyvenam :)))
    O mes su broliu vaikysteje tai ne karta stebejom, ka tevai veikia, nes jie pries miega labai kvaila klausima uzduodavo: "vaikai, miegat?", mes tyledavome :))) o vaikyste irgi vieno kambario bute prabego, bet soko jokio nepajauciau, nes tikrai nepagalvojau, kad tevai kazka blogo ar gedingo darytu.

    Agne

  5. 4

    Nėra pagavęs ir tikiuosi,kad ir nepagaus;-)

    debesėlis

  6. 4

    Musiske, laimei, dar nesupranta, bet veikia kaip apsisaugojimo priemone. Kai tik su vyru pradedam ka nors "daryti", ji is karto pabunda ir stojasi lovytei:( Tenka guldyt, o tuo metu visa nuotaikas isgaruoja:(

    dianela

  7. 4

    manau,nuo tokiu dalyku saugotis reikia:) pati maza budama uztikus esu tevus, jausmas nemalonus kazkodel,pati nezinau kodel;)))

    bantukas

  8. 4

    nu ne dar nebuvo, dukryte jau didele viska supranta, tai dabar labai saugomes:))), o sunelis buvo prabudes ir uzklupes bet dar per mazas kad suvoktu, tik sauke mama,mama, kad paimciau i lova pas mus:)))))

    ievutek

  9. 4

    na musu kleckiukas dar per mazas, kad suprastu, kas vyksta:) o ateity reiks saugotis:)))))))

    erika1984

  10. 3