• 23ats.

    ar skaitote savo vyresniu vaiku susirasinejimus pvz:skype

    man teko perskaityti kelis susirasinejimus,aisku dukrai pasakiau ,kad skaiciau,tai ji tik nusijuoke ir pasake ,kad as cekava.Dabar stengiasi ji isjungti,bet buna kad palieka tai as vis dar pasiskaitau,gal negrazu bet as manau kad ji ne viska gali pasakoti man ,pvz:kad yra jos draugiu kurios ruko,nes ji kaip "Maryte Melnikaite"man tokiu dalyku nesakytu,ir t.t

    Aureluze12-17 metaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    Aš tai neskaitau, nes jie turi savo kompą, aš - savo:))) tai kažkaip nepakliūna 'pasmalsauti'. Na, apie kitus ką nors sužinoti ne taip jau ir baisu, o net nežinau ką reikėtų daryti, jeigu sužinočiau apie savo, kad ką nors 'blogo' daro. Kaip reikėtų pasakyti, kad žinau, iš kur sužinojau? Ar tik tada nebūtų atvirkštinė reakcija dėl tokio mano poelgio? Nors mano berniokai visai su manim nesidalina savo mintimis ir išgyvenimais, bet kažkiek pasitikėjimo jiems turiu. Nors pasmalsauti labai idomu būtų:)))

    elegancija

  2. 3

    Na nemanau kad kad tai darysiu juk tai pazeisciau asmans privatuma, na bet aisku jai kiltu kokiu itarimu neramumu tada jau tikrai patikrinciau.

    mamyciuke

  3. 2
  4. 2

    na manau kad vaikais reiktu labiau pasitiketi, nors musu mazylis dar mazas, bet tikrai nesiruosiu kisti i jo gyvenima... zn pagal save kad mokais tik is savo klaidu, kad ir kaip butu sunku tevam ar seneliam bet is ju klaidu nepasimokysi... visas gyvenimo patyrimas ateina su tavo sprendimais... netgi jei kategoriskai drausi kazka (tarkim rukyt) vaikas butinai tai isbandys tau uz akiu... taigi ar verta ekvoti savo nervines lasteles? manau kad eji reiks patarimo paklaus, o jei ne tai supras klydes... o auklejimas visgi tegu lieka toks kos jis yra... ;)

    poolman

  5. 2

    Neturiu dar tokiu vaiku, bet pas mus kartais viesi vyro brolis jam 13, ir po jo paviesejimo su vyru ne karta kompo atminty radom filmu (s), iskart nesupratom kaip cia ju prisisiuncia nes mes tai ju nesiunciam. o viena kart grizusi namo isijungiu neta, ir kompas ismeta lentele su klausimu "restore page...? padarau restore ir man isijungia "pornhub". as ziuriu isiziojus. pagalvojau "nu jo..." paklausiau vyro gal jis cia kazkuo domisi:D sake ne. viskas suejo i tai kad cia jo broliukas domisi. ir manau jei mano sunus taip darytu tai as su juo pasikalbeciau ta tema.

    Baraniuka

  6. 2

    as nenoreciau, kad kas nors skaitytu mano laiskus, todel ir kitu neskaitau. man labai buvo skaudu, kada vaikysteje mama prase duoti paskaityti laiska, kuri atsiunte drauge, todel as pati taip niekada nedaryciau, nes savo kailiu patyriau kaip skaudu. nes pas zmogu atsiranda baimes jausmas ir nebemoka atsiverti, kaip ir dabar as rasau ir galvoju, kad kas nors is artimuju gales perskaityti, todel daug ka turiu nuslepti rasant.

    vinipukas

  7. 2

    oi maniskes irgi mazos dar tai tokiu kaip ir klausimu nekyla....:)kolkas.

    Pearl

  8. 2
  9. 2

    Musu mazius per mazas, kad apie Skype kazka suprastu, o tuo labiau rasytu :))) bet pas mus seimoje ir gimineje nera tokio dalyko kaip svetimu romanu skaitymas. Mes su vyru netikrinam vienas kito jokiu susirasinejimu, nebent netycia randam senu uzsilikusiu Skype pokalbiu, tai pasmalsaujam, bet kad nera ten jokiu intrigu. O kaip su savo paaugusiu vaiku elgsiuos, tai bus matyt. Tikiuosi, tikrinti neprireiks.

    Agne

  10. 2

    negrazu snipineti,bet kartais reikia,kad jei vaikas kryzkeleje ar jau netoli jos,gali sustabdyti, bei uzbekti uz akiu blogiems dalykams.

    gintarep