Atsakymai

  1. 4

    turejau drauge is to tikejimo :) tai iskart matesi kad ji lengvai paplaukus ;D su savo isitikinimais ir ismislais, na bet ce kiekvieno reikalas kuo jie tiki.. bendravom tik mokykloj tai neteko laaabai daug su ja bendraut :) bet jauciu daug laiko as neiskenteciau nes visiskai kitoks mastymas pasilankius ten toj jehovoj..

    kristale

  2. 4

    Taip esu susidurus ir nekarta,jau kokie ikyrus zmones. Sakai kad neitu o jie vistiek eina kala i galva ta savo tikejima, pasakai iaskiai kad neidonu bet jia nesupranta tai nenka nepagarbei uzdaryti duris pries nosi.

    mamyciuke

  3. 3

    teko kaskada i namus atejo net neatsimenu ko paliko knygeles kelias apie si tikejima dar turejau klasioke jahoviste niekada jos nevaiksto su kelnem

    ikmeskute

  4. 3
  5. 3

    Teko susidurti. Vieną kartą, kai paskambino į duris, leidausi su jais į kalbas. Tai vajėtau vajėtau kol paskui jų atsikračiau.... Ėjo ir ėjo... Bet šiaip ne taip atsikabino :)

    trejetukas

  6. 2

    Ar kas supranta mišių esmę,kad jos tokios svarbios?Ar ne geriau žinoti,kaip teisingai gyventi Žemėje ir ko laukti iš ateities?Apie tai rašoma Biblijoje ,o įteisinta beveik visame pasaulyje "Jehovos liudytojų",(nes liudija Dievo vardą)organizacija labai giliai mokosi Biblijos( o ne apeigų),todėl visas jų mokymas ir veikla remiasi Dievo žodžiu. Rašantieji keistas nesąmones ,pabandykit gauti pas juos atsakymus viskam iš jūsų nuosavos Biblijos.Nustebsite,kaip pasikeis jūsų nuomonė!

    Anonimas

  7. 2

    J.L nieko neįkalbinėja įstoti į jų organizaciją,nes tai padaryti nesilaikant Dievo reikalavimų ir aukštos moralės,tiesiog neįmanoma.Jie tik vykdo Dievo Jehovos ir Jėzaus paliepimą mokyti žmones to,ką patys iš jų išmoko per Bibliją ir laisvanoriškai aukojasi,kad pažintų Tiesą visi ir turėtų galimybę keistis pagal tai,ko moko Šv.Raštas.O visi žmonės turi laisvę rinktis,kaip yra sakęs Jėzus:"AMŽINASIS GYVENIMAS -tai pažinti Tave -vienintelį tikrąjį Dievą ir Tavo siųstąjį Jėzų-mesiją" (Jono 17:3) O nesibaigiantis gyvenimas rojaus sąlygomis -ar tai blogis,kurį skelbia J.L.? Ar ritualai ir įprastinės žmonėms apeigos tai suteiks?

    Anonimas

  8. 2

    Jehovos liudytojai nera sekta, tai valstybes iteisinta ir pripazinta religija. Sekta - tai atsiskyrusiu zmoniu grupe, o si religija nera atsiskyrusi, ji nevengia zmoniu. Liudytojai, kaip ir kitos religijos pagal Konstitucija, turi teise ispazinti savo tikejima viesai. Sios religijos atstovai yra labai tvarkingi, moralus, ispruse bei apsiskaite zmones, gerbiantys kitus ir tik del ziniu stokos yra tvirtinama, kad jie atima turtus.

    Anonimas

  9. 2

    esu susidurusi, nes esu smalsi ir man viskas idomu, o nuomone tokia, kad zmogus turi pasirinkimo laisve, tik gaila kada jie aklai suserga priklausomybes liga. Dziaugiuosi, kad sugebu atsirinkti ir nepasiduoti vilionems.

    vinipukas

  10. 2

    ne neteko, susidrurti:))) as i svetimus zmones labai atsargei ziuriu, ir jei i duris kas nors paskambina, ir nepazystu, neatidarau duru, kol nepasako, kas ir kodel, todel kai prisistato, neatidarau duru ir nereikia man su jais bendrauti:)) o mieste einu ir praeinu nesileidziu i kalbas:)

    ievutek