• 23ats.

    Kas kiek laiko turi ateiti daktare i namus pas 2 savaiciu naujagimi?

    Pas mus daktare buvo tik grizus is ligonines du kartus per savaite ir dbr jau visa savaite nesilanke,kas kiek laiko ji turi ateiti?gal ji mus pamirso?

    DoviliukeKūdikio sveikataĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 6

    na bent jau pas mus sesele ateidavo kas antra diena, o gyd viena kart i savaite.. veliau visai karta i savaite nes viskas gerai buvo :)

    kristale

  2. 5

    Pas mus antra diena po ligonines atvaziavo ir daktare ir sesute.Po to po savaites vel atvaziavo abi ir viskas.Kadangi viskas buvo gerai, tai daugiau sesute ir nebevaziavo,o daktare aplankydavo mus,kaip drauge ir tuo paciu paziuredavo mazute :)

    almyte7

  3. 4

    priklauso, kai vaikiukas jau namie 1 karta gydyt. ir 1 karta seselei.mes buvom anksteliukai,tai musu daktare buvo 3 kartus.bet jai tiek nepriklause

    gintarep

  4. 3

    pas mus daktare su sesele buvo atejus 1 karta kai gryzome is gimdimo namu o menesiuko patys keliavomme pas daktare, siaip mums namuose buvo viskas gerai.

    mamyciuke

  5. 3

    Mus aplankė grįžus iš ligoninės kitą dieną. Paskui buvo dar po kelių dienų kartą atėjusi. Daugiau niekas, nei seselė, nei ji pati atėjusi nebuvo. Tik galėjau jai skambinti bet kada konsultacijos, o jeigu būtų kas blogiau, tai turėtų ateiti. Šiaip, kai viskas gerai, tai dažnai ir nesilanko. O paskui mėnesio ir taip kas mėn. iki pusės metų vaikščiojom jau mes pačios. Prisiminiau, kad kai auginau svo vyresniuosius, tai seselė į namus ateidavo pirmą mėn. kelis kartus per savaitę, o vėliau - kas mėnesį:)) Visa tai rašydavo į vaiko medicininę knygelę, ką valgo, kada dantukai išdygo, kaip į lauką vaikšto ir pan.:) Tai kai nueinu į polikliniką, ir pasiskaitau belaukdama eilėje:) Jau daug ko ir neprisimenu, tai visai gerai tokie, kad i gydytojos užrašai:)

    elegancija

  6. 3

    Mamuliuke, jei su vaikučiu viskas gerai, tai daktarė jo ir nelanko. Pas mane išvis daktarė nebuvo atėjusi, nes tuo metu atostogavo. Buvo tik sesutė tris kartus, nes mums bambutė ilgokai nenukrito.
    Taip kad nesijaudink, kad jus pamiršo :) Dabar tavo eilė su leliuku pas jas apsilankyti poliklinikoj, kai sueis mėnesiukas :)

    trejetukas

  7. 3

    pas mus viena karta kaip tik gryzom namo atejo daktare su sesele,o kita karta viena sesele buvo atejusi i rviskas,seip mes gerai jautemes tai ir nevaiksciojo pas mus o menesio laiko mes pacios ejome i poliklinika

    Estėja

  8. 3

    o pas mus pirma savaite du kartus atejo daktare,o ne sesele,o va ana savaite nesulaukemei nei daktares nei seseles,galvoju gal reikia pasiskambinti ir paklausti kas nutiko,gal mus pamirso...

    Doviliuke

  9. 3

    kai grizome atejo sesute, kita diena gyd, ir iki menesiuko sesute lanko karta per savaite, o po to jau mes keliaudavome i poliklinika.

    mysteryy

  10. 3

    pas mus eidavo i savaite karteli sesute ir kita savaitele daktare...bendrai per menesiuka apsilanke 2kart.sesute ir daktare o paskui patys keliavome i poliklinika,nes niekas jau nebeejo...

    Pearl