• 9ats.

    Mano mergytė jau 4 para kaip negali išsituštinti.Maitinu tik savo pienu.Matau,kad rytais jai būna sunku,steni,šaukia,kartais net verkia.Bandžiau viską,išskyrus klizmą,nelabai žinau kaip ją daryti.Gal turit kokių patarimų dėl tuštinimosi?Maitinu kiek tik įmanoma daugiau,bet kaip nesituština,taip nesituština...Dėl to ir miegot blogai pradėjo.Būsiu dėkinga už patarimus.

    laiminga1993Vaiko sveikataĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    Nieko nedarykite. Motinos pienu maitinami vaikučiai gali nesituštinti ir 10 dienų, tai normalu. Nebent masažiukus daryti ir ant pilvuko daugiau guldyti. Vaistų tikrai neduokit.

    Ievu

  2. 2

    galita padaryti klizmute. nusipirktite microlax. kainuoja apie 3-4 lt. puse tiuteles ispauskite ir issitustins vaikas. o jei dar kada bus suku vaikui pakakoti nusipirkite duphalac ir po 5 ml kasdien iduokite. mes susidureme su lygiai ta pacia beda. sunus, net 10 dienu buvo nekakojes. pradejome duoti duphalac ir pradejo normaliai turtintis, po to nebedaviau kai susitvarke reikaliukai ir viskas tvarkoje.

    samsung1992

  3. 1

    Nuo 6 sav. žindomi kūdikiai gali tuštintis kas savaitę ir net rečiau. Visi trys mano vaikai tuštindavosi kas 7-8 dienas, minkštom išmatom. Pradėjus primaitinti tyrelėmis, jau kasdien tuštinosi.

    marcipana

  4. 1

    klizmuciu yra vaistinej pirkti jos paruostos naudoti viskas ten paprasta vaistininkes paklauskit tikrai aiskiai paaiskina mums taip buvo bet praejo kazkaip lyg ir savaime.

    alma222

  5. 1

    Mums gydytojas patare panaudoti mikrolax zvakute ir kaip anonimas rase visos nereikia isspausti. Tam kartui pades maziukui.

    Anonimas

  6. 1

    MANO SŪNUI TAIPPAT BŪDAVO SUKIETĖJĘ VIDURIUKAI,TUOMET DAKTARĖ IŠRAŠĖ VIENKARTINES KLIZMUTES ''MIKROLAX''.TIK TOKIAM MAŽAM VAIKIUKUI NEREIKIA IŠSPAUSTI VISOS TIUBELĖS,APIE TREČDALĮ TIKRAI UŽTEKTŲ IR ANTGALIO IRGI NEKIŠTI PER GYLIAI.

    Anonimas

  7. 1
  8. 0
  9. 0

    Mano suneliui buvo ta pat problema, kuri baigesi, kai pradejo valgyti koses ir kieta maista. Klizmuciu nenaudojom, tokiems maziems nepatartina. Radom liaudiska buda :) Jei domina parasykit zinute, papasakosiu placiau :)

    8ramune8