Atsakymai

  1. 4

    labai mazai.. nes yra labaistiprus vejas.. jei jau ilgiau oabunam mazylis veliau buna labai neramus. siuo metu tik is butinybes einame

    samsung1992

  2. 2

    einam visada, isbunam po valanda maziausiai... jokio oro nebijom ir tfu tfu nesergam.. aisku jei lyja sedi vezime mazius (2m), o didzioji eina su sketuku (5m). keista man kai ateini i vaiku aiksteles ir ten tuscia... sendien kokia valanda vaiksciojom su vezimu, kartais leidziu palakstyti, poto atejom i vaiku aikstele tai ten apie 40 min praduko abudu.
    mano nuomone cia mamu tingejimas vesti vaikus, nes paciom salta.. vaikams svarbu tinkama apranga ir judejimas, maniskiai net skunndziasi kad per silta kai lakstyt pradeda.
    Manau nelabai gerai vaikus laikyti kambaryje ar tampyti po akropolius, geriau grudintis po truputi, kad ziema islindus prie salciuko iskart vaikai nesusirgtu.
    manau greiciau vaikai suserga nuo akropoliu nei nuo vaiku aiksteliu vesesniu oru :)

    rainbow

  3. 2

    Mes ir einam tik isbutinybes, nes vejas ir vezima nunest gali,

    tikmama

  4. 1

    Pas mus nemazai jau sniego (cia Norvegijoje),bet nera taip salta.Isnesu po 5 min,o jeigu saulute sviecia,tai pavaikstau 1val,mazoji guli savo vezimely,vokely;)

    laiminga1993

  5. 1

    Kol buvo kudikelis,kiekviena diena miegodavo lauke,nes grynas oras kudikeliams tik i nauda.Nebent budavo labai vejuota,arba virs -20.

    grirute

  6. 1

    Mes einam, aisku per lietu neinam tik.

    estela24

  7. 1

    daznai, i laika neziurim, bunam tiek kiek mazoji nori:)

    Esta

  8. 1

    jai lietaus nera tai einame kiek viena diena,o isbuname yvairiai,nuo pusvalandzio iki valandos ir daugiau

    ABMamyte

  9. 0

    Kolkas i lauka einam tik kai grazus oras, nes maziukui dar tik 1sav4d., o dukryte po ausu uzdegimo, tai bunam apie 1val...

    estrella181

  10. 0

    Pamirsau pamineti, praleidziam nuo 1val iki 3val lauke.

    Anonimas