• 7ats.

    Mamytes, vairuojamcius automobilius su automatine deze, ar verta laikant teises laikyti tik automata? Ar daznai prireikia sest prie mechanines? Ar patogu, lengva?

    WhisperKiti klausimaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    man asmeniskai mechanine geriau.. teko vaikuoti automata, tai nelabai patiko

    samsung1992

  2. 2

    Pries 10 metu issilaikiau teises su mechanine ir galiu ant vienos rankos pirstu suskaiciuot kartus kai vairavau mechanine. Kaip prisedau prie automato, tai daugiau kitokios nebenoriu. Vyras noredamas kad as vairuociau seimos masina pakeite i automata ir pats dabar sako, kad prie mechanines gryzt nenoretu. Man ypac gerai, nes dabar jau keliauti tenka su dviem vaikais, vienam gert paduok, kitam tiute idek, dar plius gyvenu Londone, kur eismas didziulis, tai dar jeigu reiktu perjunginet pavaras, butu ne vairavimas, o kosmaras!
    Bet ar teises laikyt tik automatui, cia geras klausimas, gal geriau mechaninei, nes galesi valdyti abieju rusiu automobilius, o veliau rinktis ka vairuot.

    Vita_321

  3. 1

    Na pas vyra mechanine pavaru deze ir man gan daznai tenka ja vairuoti, tai dziaugiuosi,kad butent su mechanine ismokau, nes su automatu, bent jau man, 100 kartu paprasciau vaziuoti

    Mistikute

  4. 1

    Aš laikiaus ant mechaninės,o tada išmokau su automatone,ir labai faina,kai galiu ir tokia ir tokia vairuoti :)

    laimingamama

  5. 1

    as kai laikiausi teises buvau tikra kad nori laikytis mechanine deze....o poto gali zaist ar automatine vairuot ar mechanine...

    skruzdux

  6. 1

    As vairuoju automobili su automatine pavaru deze. Apie mechanine net nenoriu pagalvoti. As ir mechanine pavaru deze nedraugaujam, nors teises esu issilaikiusi automobiliu mechanine pavaru deze.
    Paskutini karta mechanine pavaru deze turinti automobili vairavau gal pries kokius 2 metus.
    Teisiu is pirmo karto neissilaikiau, buvo daug nervu, stresu. Norejau ant visko spjauti ir laikyti automatinei pavaru dezei egzaminus, bet dziaugiuosi, kad susiemus save i rankas issilaikiau mechaninei pavaru dezei teises.

    Imbiere

  7. 0

    As jusu vietoi laikyciau mechanine,o kai islaikysit pirkytes kokia norit nes jeigu laikysit automata tai dabar imusa i teises kad automatune pavaru deze laiket ir negalesite vairuoti masinos su mechanine,o kartais tikrai reikia .

    Lafe