Atsakymai

  1. 6

    mes siaip visada paliekame dvi kedutes masinoje.nes londone tokiu dalyku nera kad vogtu is amsinu kazka.

    deimantina

  2. 3

    man buvo ir langa isdauze ir profilaktiskai tris kartus spyneles prasuke. Ir vis vietiniu darbas. Turejo ir laiko kompaktus is deklo issirinkti ir siaip viska masinoj perziureti. Pasieme tik tai ko jiems reikia. Jei jau kedutes reikes tai manau atsegs ja greitai. Nera juk sunku.
    Niekados nesinesioju namo kedutes, o ir pas mus kieme kas antra masina stovi su kedute, kitos ir su dviom. Palikdavau ir ta autokedute kuri ant vezimelio tvirtindavosi. Tiesa nevisada. Galbut naujoj vilnioj, naujininkuose ar stoties apylinkese gal ir nepalikciau nakciai. Bet jei gyvenciau ten tai nemanau kad kasdiena tampyciau namo.

    ddaivute

  3. 3

    mes tai nesdavomes namo,kad masinoj kada ir nieko nebuvo langus mum isdauze tai kedute dar butu tai manau tikrai su malonumu butu pasieme...neskis ir tu su savim namo.

    masiniuke

  4. 2

    Niekada nenešiojam kėdutės,ji visada pas mus yra pritvirtinta mašinoje,iš pradžių dar mėginome nešioti,bet paskui,pagalvojome bus taip,kaip bus....

    debesėlis

  5. 2

    dabar vagys suizulejo-ciumpa viska, man negaila tos kedutes jei pavogtu, bet gaila kad masina del jos apgadins. dabar net vezimeli baisu palikti prie parduotuves, nes vagiu ant kiekvieno kampo

    vinipukas

  6. 2

    Tai jau nebesuprantu, apie kokią mes kalbam kėdutę - nešiojamą, ar tą kurioje galima ir sėdintį vaikelį vežioti? Ir vienoje ir kitoje galima nuo gimimo vaikelį vežioti, juk yra ir gulima padėtis? Bent jau mūsų tai nuo 0 iki 18 kg galima naudoti, tik tvirtinama kitaip tada, kai mažesniam, iki 9 kg vaikutį veži. Bet mes vis tiek jos nesinešam namo. Tik kai turėjom tokią su rankena kėdutė, tai tada su visu vaikeliu ir nešiodavom.

    elegancija

  7. 2

    mes visada nesames i kambari, juk nera sunki nesiotis, as ja ir kambaryje naudoju, vat kai bus sunkesne paliksime masinoje.

    mysteryy

  8. 2

    Tai cia pusiau sedomis kedute. Tai visada nesiodavaus beveik tik ta kur iki 36 kg prisegta visada buna masinoje.

    austeja0809

  9. 2

    Tai visokiems paaugliams ir reikia labiau rukalų, o ne kėdutės, todėl ir lenda į mašinas, ieško lengvai parduodamų daiktų. O kad pavogtų vaiko kėdutę dar nesu girdėjusi, nebent magnetolas paliktas mašinoje, daiktus, kuriuos paprasta parduoti, tuos ima.

    Pasidalinkit savo patirtimi, kaip jūs, mamytės susitvarkote užnešdamos namo ar išsinešdamos (vienos, be vyro pagalbos) ir kėdutę, ir vaiką?

    elegancija

  10. 2

    patikiek tu manim jau narikai ir del pakelio cigareciu paliktos masinoje isdauzys langus o kedute juk ne 10 lt kainuoja ja uz nedidelius ,bet uz pinigus juk galima parduoti

    Bubonka