Atsakymai

  1. 2

    niekuo nepades nei ginekologe nie kas, as jau ne vienos gines slenkscius pramynusi, apziuri pasako sveika, nusiramink ir planuok. Taip tasausi jau nuo geeguzes menesio ir nieko. tik pradejom planuoti, pradejo veluot mm, prasidejo paskaudenimai pilvo sonuose, kiausidese.. kaip sakant su kekvienu menesiu nauju skausmeliu bei pojuciu. jau tuoj prasides haliucinacijos nuo ziurejimo i testus kurie vis niegiami... gerai jei jums dar niekas neklausineja,manes vaikas vis kalusia kada auginsim pilvelyje vaikuti maza. vyras taip pat neatsilieka vis klausia ar dareisi testa, gal nueik pas gydytoja. ( jis buvo jis sveikas taip pat). jauciuosi pati didziausia sudoo kruva, net nebesidazau ir plauku nebedazau, nebemyliu saves.

    nezinau23

  2. 1

    Gerkite alijošiaus sultis. Tai senas liaudiškas vaistas. Dabar jų yra ir vaistinėse.

    marcipana

  3. 1

    folijos rugsti gert.. mes puse metu stengiemes .. kol pagaliau pavyko :)) kai to maziausia tikejomes suzinojom kad laukiuos :)) tad nepergyvenkit, SEKMES JUMS

    vikuteniam

  4. 1

    Tiesiog mylekites be tos minties,kad reikia pastoti,5 menesiai ne tiek ir daug,tad viskas dar prieki :)

    Jolka123

  5. 0

    laba diena,atsaldyk vyro kiausides pridek leduku ir tada pradek myletis

    reginyte

  6. 0

    Manau, kad to niekas nepaspartins..... Didžioji dalis porų pastoja per 1 m laiko... Tokia pat situacija buvo ir man, kai jau visiskai nebetikejau jog pastosiu, sužinojau, kad esu neščia. Tai va nepergyvenk ateis laikas bus ir vaikas, galbūt, kai mažiausiai to tikesies ;)))

    ETETET

  7. 0