Atsakymai

  1. 4

    Gyvenkint normalų gyvenimą kaip ir gyvenot. Mažiau apie tai galvokit,nes kuo labiau nori,tuo ilgiau tenka laukti:)

    laiminga1993

  2. 2

    Visu pirma reikia noro, pastangu beabejo :) nueikite issitirti, ir laukite stebuklo :)

    liuli_liuli

  3. 2

    10 patarimų: kaip planuoti nėštumą 1.Atlikite visus reikiamus ir įvairiapusius medicininius tyrimus. 2.Aplankykite stomatologą. 3.Pasirūpinkite normaliu svoriu. 4.Teisingai ir reguliariai maitinkitės. 5.Vartokite mažiau kofeino ir atsisakykite alkoholio. 6.Aprūpinkite savo organizmą B grupės vitaminais ir geležimi. 7.Pastokite tik sveika! 8.Neprisileiskite virusų. 9.Stiprinkite savo kūną ne tik dietomis, bet ir fiziniais pratimais. 10.Pasirūpinkite sveika aplinka. Sekmes!:-*

    Anonimas

  4. 2

    Nuo issamiu poros sveikatos tyrimu ir sveikos gyvensenos, vitaminu kurso, geru emociju ir begalines meiles :))

    AgnesDarija

  5. 0

    manau visi 10 patarimu,kuriuos anonimas isvardino yra lb geri,bet jei esate sveiki,tai Jusu vietoj kaip ir "neplanuociau" nestumo.net yra teke lb artimoj aplinkoj matyti kaip zmones tiesiog akyse zlunga,negaledami pastoti.seksas pavirsta darbu,rutina,o ne malonumu,o ir santykiai nuo to nukencia.imi kaltint,gal ir nesamoningai,vienas kita.kai mano draugai "planavo" nestumo,nesigavo nieko.vos neissiskyre,nes itampa tapo nebepakeliama.tada jie nusprende padaryti pertrauka,isvaziavo atostogu keliom dienom,dviese.Soko,gere,linksmai leido laika,ir ta menesi mm nebesulauke. Istorija kaip per filmus.dabar jie jau supuoja 4men suneli.

    mackeila

  6. 0

    Na mes su būsimuoju vyru negerem ir neturim žalingu įpročiu bet va 5 mėnesis kaip norim lėliųko bet neišeina ;(

    Teveliai

  7. 0

    Mes pradejom nuo to, kad emem nebesisaugoti ir iskart uzkibo, per menesi, toliau gydytojai, tyrimai, pries nestuma sveikatos nusiskundimu neturejau, jei butu neiseje iskart pastoti, butumem eje tirtis rimciau. Bet siaip aisku, reikia mesti gerti, rukyti, jei tai darete iki siol, stresuoti, mazinti darbo kruvius, gerti folio rugsti.

    Anonimas

  8. 0
  9. 0

    gerkit foline rugsti, atsisakykit zalingu iprociu. daugiau nieko daryti tikrai nereikia :)

    Anonimas