• 5ats.

    Iskilo klausimas! Ar galejau pastoti su vaikinu petingo metu. Kai jis visiskai nebuvo ikises ir esu nekalta. PRASAU padekit! Nes visai atsitiko vakar, tai dar speciau nusipirkti kontraceptiku.

    Sveiki, vakar su vaikinu isijautem per daug.. Issirengem ir glamonejomes neikisant. Bet tame esme, kad as jam pries tai smaukiau, ir jis nuleido. Ir manau jog galejo likti spermos ant jo daikto. O tas daiktos po kurio laiko lietesi prie mano.. Ir labai labai bijau ar galeciau nuo to pastoti.? Bet dar atsitiko tas, kad po tos dienos, kai grizau namo, vakare nuejau i tualeta ir pamaciau kad prasidejo menesines. Taigi ar imanoma kad as galeciau buti nescia, nors ir man po to akto po kokiu 6 valandu prasidejo menesines? Labai PRASAU atsakykit kio greiciau, nes mirsiu is nezinomybes!:(

    NekaltojimergeleNėštumo požymiaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 5

    Na nepykit, bet kas per nesamones?! Taip galejau praleist si klausima, bet jau nebegaliu! Petingas- ar zinot kas tai? Kaip tu galvoji, kaip galejai pastot? Naivios mergiotes, kurios nezino apie pastojimo galimybe, tokiais dalykais neuzsiima. O tos kuriom visi keliai laisvi tikrai zino apie pasekmes!

    Whisper

  2. 3

    Pritariu whisper*** tai jei mergaite nezinote kaip ir nuo ko yra pastojama tai kodel su vaikinu uzsiimate rimtais reikalais kuriais uzsiema tik zmones kurie zino pasekmes.... man graudu kai panos niolikos metu nezino kaip yra pastojama bet vaidina suaugusiomis. Skaityti, skaityti ir dar karta skaityti reikia, o ne motery vaidinti.

    tikmama

  3. 3

    na ne...kita kart atsargiau jeigu taip bijai nestumo :)

    sandija1

  4. 0

    aišku kad ne, buk rami, bet kita karta nepamesk galvos , islik blaiviu protu

    Anonimas

  5. 0