• 6ats.

    Ar jums baltoje misraineje pastovejusioje per nakti neatsiranda daug skyscio?

    as vakar dariau, smulkiai viska supjausciau, bulves dar suluzinejo, tai gavosi tokia lipni vienalyte kaip parduotuveje. Sendien isemu is saldytuvo-viskas atskirai...zirneliai, morkos, visas majonezas dugne, pramaisiau, bet idejus i lekste valgai atskiras darzoves, skonis puikus, bet erzina, darai misraine randi darzoves pjaustytas :)) gal kazko dedat, gal jums netyzta? zirnelius nuvarvinau gerai, jokio papildomo skyscio be majonezo nedejau.

    rainbowMaistas ir gėrimaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 1

    Nuo skystesniu majonezu man pavandenija. Tokiu kaip Daumantu, Vilnius. Man tinkamiausias misrainei Helmans, Kedainiu majonezas dar nieko.

    Imbiere

  2. 1

    nesudek agurku ir majinezo...jei valgysi neiskart..susimaisykit tiek kiek suvalgysit..ir bus ok

    audingag

  3. 1

    Na taip negalima det viso majonezo,ir as ta zinau,nes per nakti pastovejus ji sugliteja vadinkim taip....Mes taip pat jei koks gimtadienis ir kiekis misraines ne mazas,pradziai visus ingridentus susipjaustom atskirai ,sumaisom tam tikra kieki kiek bus dedama ant stalo,ir tik ant galo dedam pries tiekiant raugintus agurkus ir majoneza,o pavyzdiui suvalgo uzmaisom dar.

    NORFA

  4. 1

    as irgi iskarto nededu i visa misraine majonezo :)

    grazimama

  5. 1

    as visada usimaisau misraines tiek kiek suvalgysim su seima,o kita palieku be mainezo,o kaip noriu vel salotu idedu mainezo ir sumaisau:0man taip patogiausia

    ABMamyte

  6. 0

    nemaisyk majonezo is karto su visa misraine, tik tiek kiek suvalgai ir nedek druskos i ta kieki kur nevalgysi, nes istrauks skysti is darzoviu

    aj15