• 20ats.

    Sveikos.ar taip galejo buti?bloga kaimyne apkalbejo mano dukryte,kad ji oi kokia rami ,gera neverkia,ir taip nuo pat gimimo jin apsnekedavo,labai pavydejo,nes jos buvo labai nerami dukra verkdavo ir verkdavo?kai pradejo ant mano dukters taip sakyti,prasidejo visi neramumai,?ar taip kam buvo?

    IndruleeeeeSapnai, horoskopai, prietaraiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4
  2. 3

    Kuo tiki, taip ir atsitinka.. tokia jau žmogaus pasąmonė,viską patvarko taip,kad jei galvoj sukas neiginiai,tai ir atsitiks kas neigiamo.
    jei mąstysi tik, kad viskas gerai,tai ir bus tik gerai.
    Iš tikrujų tai ne svetimas žmogus vaiką nužiūri.
    O esmė tame ,kaip ką isivaizduoja pati mamytė.
    Jei į savo mintis, tos moters emociškai nepatikusius žodžius ar veiksmus priėmė neigiamai, tai nieko ir nuostabaus, kad savo emocijas neigiamas pati ir perduoda savo kūdikiui.
    Iš kur gi gaus kudikis nerimo signalą,jei kontaktuoja taip artitik su mama. O suirzusios mamos ,vaikai labai jaučią ,visas mamos emocines dvejones.

    Anonimas

  3. 3

    as tai tikiu tokiais dalykais:((( todel visada kol maziukai vaikuciai budavo, tai vezime, po galvyte padedavau pinigeli:)))sako, kad jei paziures ar pasakys ka neveiks tie blogi zodziai, ir blogos akys:))) ir seip neleisdavau niekam ziureti mieste, svetimiems, nes yra toku, kurie turi blogas akis, ir gali nuziureti:((, man nepatinka, kai ziuri svetimi zmones:(((((

    ievutek

  4. 3

    As pabusiu skeptike ir pasakysiu, kad netikiu tokiais apkalbejimais, nuziurejimais ir t.t. Tiesiog vaikas auga ir vis daugiau demesio reikalauja, pleciasi jo akiratis ir vis daugiau noru atsiranda. Maniskis maziukas irgi buvo pakankamai ramus vaikas, metuku sulaukes pasidare labai neramus, bet normalu, nes pradejo vaikscioti, visur lipti, viska imti, o kiek dar nepasiekiamu dalyku. dabar jis jau vel aprimes, nes nepasiekti dalykai jau tapo pasiektais, visi namu kampai patikrinti, tevu kantrybes rodikliai jau nustatyti. Ir vel visos kiemo mamos giria, koks tavo mazius ramus, geras ir t.t.

    Agne

  5. 3

    Nelabai tais prietarais dėl apkalbėjimo tikiu, bet jeigu kokia bobulytė pakalbindavo mano mažytę (čia panašiai iki 1 m. buvo), tai atėjus namo nuprausdavau savo ranka jai veiduką vandeniu (taip, lyg norėtum nuimti nuo veiduko ką nors) ir nušluostydavau jos bodžiuko ar maikutės (kuria ji yra apvilkta) blogąją puse (taip ant rankos užverčiu ir pašluostau). Na, paskui, aišku, gerai nušluostau jau su rankšluostuku:))) Tai čia kiek prisimenu iš senų laikų tokie yra nužiūrėjimo nuėmimo burtai:))) Vieni jais tiki, kiti - ne, kiekvieno reikalas. Be to, kad nenužiūrėtų, dar galima vaikutį vilkti išvirkščiais apatiniais baltinukais (bodžiuku) - ir nesimato, ir siūlės nespaudžia:))))) Arba vilnonį raudoną siūlą ant rankytės užrišti bent jau pirmus mėn.:))) Tai va tiek aš žinau apie atkerėjimą. Bent jau veiduką nuprausdavau visada po to, kai kas nors aplankyti ateidavo, tai po tokios procedūros atrodo ramesnė pasidarydavo:)

    elegancija

  6. 3

    gal sutapimas...nors buna...nuplauk jos veiduka savo drabuzelio isvirkscia pusele ir jei pati tikesi,kad padeda -pades.O po visokiu susitikimu,bendravimu ir manoji pasidaro nerami,nes pervargsta nuo bendravimo.

    gintarep

  7. 3

    Nemanau, kad del kalbu pasidare nerami. Mano maziukas taip pat menesi, gal 2men. buvo ipac ramus, bet pasikeite, dabar irzlus buna daznai reikalauja daug demesio, buna, kad per diena daznai is vis nemiega, mazai valgo ir zirzia. Visi giria, kad ramus vaikas, taciau pasidare neramiu. Dabar prie svetimu zmoniu bunant sveciuose, buna ramus, viska aplink stebia ir net vienas sugeba pazaisti, visiems atrodo dar ir dabar, kad ramus vaikas yra.

    Erika_P

  8. 3

    as tokiais dalykais tikiu,manau kad galejo kaip sakoma prikalbeti ta neramuma vaikui...

    Doviliuke

  9. 2

    Sveikos mamytes,musu dukrytei dabar 5men.Bet pastebejome,kad ji buna sveika,zvali visa menesi,uztenka nueiti pas gydytoja pasisverti,pagirti kad niekuo nesiskundziam,tai butinai ant rytojaus ar temperatura,ar pilvelis neramina.Nezinom kas per sutapimai,bet pagyrimas irgi veikia kaip uzkeikimas...?Ir tikrai kam koks efektyviausias "apsisaugojimas"veikia?Tiesiog galima tiketi,galima netiketi,bet kazkas veikia-kaip burtai...!

    Jovitaa

  10. 2

    stengiuosi netikėti, bet kad labai jau sutampa - jei tik kas pagiria vaikelį, tai jau sekančią dieną negaliu su juo susitvarkyti. Net jeigu pati pagiriu - irgi būna tas pats. o svetimiem žmonėm rodyti irgi vengiu, dėl visa ko, pasisaugot reikia.

    bum