• 12ats.

    kaip atpratint vaikuti naktim keltis?

    Sveikutes mamutes, na kagi susiduriau su tokia miela mamiska problemele;) mano vaikutis dar maziukas tik vos 3men ir naktim lb daznai keliasi buna kas valanda o kartais kas dvi, ir verkia kol neduodu pienuko isgeria koki 50ml o kartais ir maziau ir vel miega bandau neleist miegot bet beprasmiskai.. sunku ir man taip visiskai jokio poilsio, jau jauciu ir pati kaip byret pradedu...

    evedzeyMaitinimas mišinukais, mišinukaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 1

    juk nieko cia, jau reikia susitaikyti su tuo . as pati anksciau labai miegot megdavau iki 12,13valandos galedavau ismiegoti :D o dabar kai turiu dukryte nieko jau nebepadarysi ir nakti po kelis kartus turiu keltis ir ryte ilgai nepamiegosi :)) o mano mazytei jau greit 7men.. o jusu dar isvis mazuliukas, tai ner ka noret, veliau gal viskas susitvarkys :) pailsekit tada kada jusu mazuliukas miega :)) taip bus lengviau, sekmes jums !

    vikuteniam

  2. 1

    mano mergytei 1metai ir 4 menesiai ir tai keliasi

    sauluze555

  3. 1

    Kaip galima 3 men maziuka tapratinti nuo kelimosi naktimis :) Jis nori silumos,nusiraminimo, galu gale pavalgyti ar atsigerti,tai ir keliasi. Mano dukrai jau 9 men tuoj bus, ir tai dar naktimis po karta atsikelia pavalgyti. Tokie jau tie vaikai, jie elgiasi taip kaip reikia,o primiegosi kai paaugs vaikelis.

    Mistikute

  4. 1

    Dabar neduoda nakti miegot,veliau neduos ryte miegot:).Diena,kai miega kudikelis pati nusnausk.

    grirute

  5. 1

    Ech pavydziu teveliams kuriu vaikuciai nesikelia naktim...

    evedzey

  6. 1

    Nenorekit mamyte,kad tokio laiko vaikelis nesikeltu naktim,visi perejom si laika,visi istverem,tad istversit ir jus,toks vaikelis dar neturi rezimo,tad teks pakenteti.

    Jolka123

  7. 0

    Matot "anonimas" as tikrai ant vsikucio nepykstu lb kvailas komentaras sakyciau esme tame jog po nestumo turiu daug sveikatos problemu,del kuriu sunku , beje tai pirmas mano mazyliukas, ir kaip jau rasiau pries tai aplink mane daug neva daug ismananciu mamu kurios turi jau net ne po viena vaikuti ir visos moko kaip ka daryti ir vis stebisi kad vaikutis naktimis keliasi, na ir man tai atrodo normalu bet va vis po tokiu komrntaru susimastau ar tikrai taip turi buti. Todel aciu jum uz lb kvaila komentara!!!

    evedzey

  8. 0

    mano mazylei beveik dveji metukai,taciau buna kai ji keliasi naktim ir dar ne po viena karta, taip pat nori atsigerti,ar net ko uzkasti... Ir tai labai normalu. Niekada net mintis man nesove i galva,kad sunku atsikelt,pamyluot ar duot ko uzkast.
    O cia leliukui vos keli menesiukai,o jau motina nori kuo greiciau nuo jo atsiplesti... keista.
    mano pupa 3 menesiu ir valgyt isigeisdavo ne tik dina,bet ir nakti beveik kas 2su puse valandos.Ne karto ant tokio angelelio nedrisau pykti uz tai.man tai buvo ir yra dziaugsmas o ne kancia,ar aukojimasis.Tiesiog taip turi buti.Todel su didele kantrybe ir meile kartu su vaikiuku ir gyveni ta pati graziausia jo gyvenimo perioda,kartu su leliuku,del jo.O ne del savo patogumu.

    Anonimas

  9. 0

    Aciu visom:) na matot aplink mane daug "ismintingu" mamyciu kurios sako oi kaip taip cia vaikas taip keliasi taip negali buti. O man pirmas vaikutis tai nezinau gerai cia ar ne kad keliasi.

    evedzey

  10. 0

    Mano mazajai 2 metai ir tai keliasi naktimis tai vandenuko atsigert tai dar ko. Nuo gimimo nebuvo dar tokios nakties kad nesikeltu po kelis kartus. O tavo dar labai maziukas tai kad viskas cia normalu.

    Panther