• 21ats.

    Gal as jau viena?

    Sveikos, nezinau, ar tokia tema buvo ar ne, bet man tikrai labai reikia pagalbos.... :(
    Siandien i vakara uzejo staigus pilvo skausmas, kuris truko apie 30 min., savaite teplioju tamsesnem isskyrom (aisku as ryte buvau baznycioj ir ciela val. prastovejau) dar teko truputi namie pasinervuoti, vyras nuveze i ligonine, kur paziurejus gyd. pasake: "NEGIMDINIS" tai as uz liezuvio turejau traukt kas ir kaip. Tai ji pasake, guldau, ryt kvieciam konsiljuma ir operuojam.
    Nors pries sav. Tyzenhauzu ligoninej paziurejes gyd. ecoskopu mate gemaliuka gimdoje, bet paskyre gulima rezima del gresiancio.
    Aisku siandien as gultis ir operuotis nesutikau, lauksiu ryto, kad nuvaryti i Tyzenhauzus. Kaip jus manot, ar as dar turiu tikimybes tureti savyje savo buzely? :( P.S. po echo. tepliojimas pagausejo :(((

    AnonimasKiti nėštukės klausimaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    sekmes sigita ir nesijaudink viskas bus gerai!

    cindy

  2. 3

    Kažkaip pastebėjau, kad dažnai medikai visai nebrangina tos dar negimusios būtybės :( Aš kai laukiausi antro vaikučio, tai vyras mane nuvežė pas pažystamą daktarą, kad padarytų visų vidaus organų echo. Tai jo metu pas mane tulžies pūslėj daro daug ir nemažų akmenų. Tai tas gydytojas prigasdino, kad greičiausiai neišnešiosiu vaikelio, kad kokiam septintam mėn gali užeit priepuolis ir kad geriausia dabar būtų pasidaryt išvalymą ir išsioperuot tuos akmenis. O jau tada vėl planuoti vaikiuką. Ilgai verkiau namuose nežinodama ką daryti. ir visdėlto ryžausi gimdyti. ir ką jus galvojat? Ne tik kad pagimdžiau tą vaikutį, bet dabar turiu jau ir trečią leliuką. O tie akmenys vis dar neišoperuoti ramiai tūno mano tulžyje :)
    Taigi, turbūt teisingai padarei, kad neskubėjai operuotis. Bent jau žinosi, kad padarei viską, kad tik išsaugotum savo aukselį. Tikiuosi, kad viskas baigsis laimingai. Sėkmės tau ir tavo gemalėliui.

    trejetukas

  3. 2

    Patarciau nusiraminti gal dar viskas gerai, nusiraminus padesi ir sau ir maziukui.

    mamyciuke

  4. 2

    Dabartine diagnoze nustate Lazdynuose...
    :(
    Nevaziavau i Tyzehauzus todel, kad paskambinus i greitaja, dispelcerinej tetuke,liepe vaziuoti i lazdynus, tai ir nuvaziavau

    Anonimas

  5. 2

    O kurioj ligoninėje tau kitą diagnozę nustatė? Kodėl nevažiavai į Tyzenhauzus? Šiaip situacija nepavydėtina.... Net sunku ką ir pasakyti, nes tik specialisto apžiūra tau gali ką nors daugiau ir aiškiau pasakyti. Man tik idomu, kaip gyd. taip skirtingai mato? Norėčiau palinkėti tau tik viso ko geriausio, o daugiau nieko negalu patarti:(

    elegancija

  6. 2

    tai gi, kad tokie daktariuksciu pasakymai labiausia ir varo i nevilti, nes kai Dr.Sklerius pasake kad ten viskas Ok, tai ir jauciausi super.
    Aisku as sirdyje giliai tiku, kad pas mane yra, bet kai tau saltu veidu pasako, kad 0% kad yra, tai varo i depresija :(

    Anonimas

  7. 1

    Būk stipri ir negalvok nieko blogo, čia dar ne taškas ką pasakė vienas gydytojas, reikia konsultuotis su keliais gydytojais, sėkmės tau sigita.

    ernesta3

  8. 1

    Kai tik suzinojau kad gresiantis man tai iskarto isssigandau vis bijodavau,sonas kazkur suduria ir vis nervuojuos o dabar sesto men pabaiga kolkas jauciuosi gerai ir tikiuosi kad iki nestumo bus gerai,tau svarbiausia nurimti ir netiketi ka tau pasake vienas gudytojas,kito nuomone gali nulemti gyvybe,sekmes tau ir tavo gemaliukui kuris isvisti si pasauli nori.

    Nadezda

  9. 1

    Galimybiu yra, bet noro tai visai nea, nes tie daktarai kurie man pasake kad vilties, kad viskas bus ok nera, ir nuteike blogiausiam, tai jos ir dirba privaciuose. taip kaip antakalnio klinikose, kaip ir lazdynuose, jos abejios dirba ir privaciuose. antakalny tai agitavo, kad jei pereisiu pas ja privaciai, tai prieziuros bus daugiau ir kas keisciausia liepe(rekomendavo) gerti kontraceptikus, bet pasakius, kad as nescia ir nenoresiu ateityje saugotis, ji pasake, na jei nepagimdysi, tai turek omeny...bent jau zieda pabandyk, man juk ne 15metu :) Kazkada tikejau, kad kas jau kas, bet privatu ginekologes pacios geriausios, bet laaaaaabai klydau, joms svarbiausia skirti kuo daugiau vizitu uz kuriuos aisku reikia susimoketi, o naudos.... bent is mano puses tai 0.

    Anonimas

  10. 1

    Aš irgi prie visų prisidedu-laikykis ir tikėkis geriausio,visokių tų šundaktarių pasitaiko.Dar manu,kad vertėtų,jei turi galimybių aišku,į privačią kliniką kreiptis,kur tau viska,manu,aiškiai ir ramiai išaiškintų.Sėkmės tau.Laikykis.

    Vilmiene