• 5ats.

    Kaip užmiega jusu vaikučiai nuo metuku amžiaus iki 1,5 . :)

    nežinau kas pasidare mums su miegučiu, reikia eiti pietuku miegoti, prasideda isterikos net nežinau kaip apibudinti, jau žodis einam miegoti baisiausias vaiko košmaras, su ašarom su isterikom, kol užmigdai kol ką, ir žiūrėk jau valanda praeina, išmiega 1,5 iki 2 valandų, net neisivaizduoju nuo ko čia gali būti, o nakti irgi panašiai būna, bet mažesnės isterikos , vakarais 12h eina miegoti, ankščiau niekaip. net kai lauke vaikštom viskas jau vežime miega paguldai ir prasideda psihai, namuose taspats sėdi mieganti, paguldai ir va iš naujo.. Ačiū už atsakymus :)

    sauluze5551-2 metukaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    Visu vaiku poreikis miegui yra skirtingas.Tikrai nemazai buna mazyliu,kurie pietu miegelio atsisako jau net 1.6 men .Taciau sie nakti,dazniausiai ismiega ilgiau. taip jau mums atrodo,kad pietu miegas yra butinas, o nenoras eit pietu pogulio kenkia mazyliui. realybeje taip m
    nera.Cia labai daug reiskia ir vaiko fizinis aktyvumas,ir temperamentas, bei bendros aplinkybes is isores.
    Labai versti eiti miegoti tikrai nereikia, pietu miega galima pasyvyti, jo nemiegant,taciau vakare eit miegucio kur kas anksciau nei 24h, pvz; jusu atveju. O kokia 21h.. is pirmu kartu gal ir nepavyks taip pamigdyt, bet nemiegant pietu miego,dazniausiai savaime tas dalykas susitvarko pagal vaiko poreiki.
    ner jokiu taisykliu kada reikia ir butina versti eit miegoti ar valgyti,leskit vaikui gyventi, o nevykdyti jusu nurodymu ir taisykliu, kurias sugalvojote jus, o ne vaiko organizmas,pagal jo asmenini poreiki.

    Anonimas

  2. 2

    Kartais ir nemiegodavo,o as ir neversdavau.Tada zaisdama ant zemes nuluzdavo.Bet taip nedaznai nutikdavo.Paskaityk pasaka,gal ramus balsas uzmigdys,ar paniuniuok.Vienu zodziu reikia kazka keist miego rituale.

    grirute

  3. 1

    Tik prie krūties visi vaikai užmigdavo, arba blogiausiu atveju vežimėlyje.

    marcipana

  4. 1

    Maniske nakti labai puikiai miega, nuo 10h vakaro iki 8-10h ryto, o pietu retai kada uzmiega, jau nuo pusantru, as ir neverciu, o vakare uzmiega lengvai, nuprausi, perengi, paguldai ir ziurek dar pazaidus su pirstukais (atseik skaiciuoja) jau ir miega, megsta apsikabinti lele arba meski koki, sunkiau buna tik tada kai pietu numiega, bet cia retai pas mus. Nakti nesikelia. Miega kaip angeliukas.

    Anonimas

  5. 1

    pas mus kaip ateina pietu laikas,tai buna 13h as tada ja paguldau i lovyte,duodu jos megiama zaisla,pasakau Liuli,ji ramiai guli ir uzmiega

    ABMamyte