• 16ats.

    Kokiom priemonem isgydyti mazylio paraudonavusius rietukus?

    Padekit mamytes.Mano suneliui taip smarkiai paraude rietukai,nezinau kodel,gal kokia alergija? gal zinote kokiu liaudisku priemoniu..? Sudocrem,bepanthen nepadeda kremukai,ramuneliu arbata irgi ne.. :(

    geguziukasKosmetikaĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    reikia ieskoti priezasties del ko raudonuoja,gal sauskelnes netinka,o gal naudoji tik serveteles keisdama sauskelnes.as kiekviena keitima sauskelniu prausiu su vandenuku,jei buna pasitustines leliukas tada naudoju ir muiliuka.jei atsitinka taip kad parausta nors siek tiek,tai tada kuri laika naudoju ne sauskelnes o vystiklus(medziaginius) kad odele kvepuotu geriau.ir dar maudantis darau ramuneliu arba medetku vonele.tai dideliuproblemu su paraudimais ir neturejom.

    Sagute

  2. 2
  3. 2

    Liaudiskas budas yra kai nuplauni ir nusausini pabarstyk krekmolu, mums tai padeda jis labai greitai uzgydo. O siap tai bandyk visokius tepaliukus SODOCREM, BEPANTHEN. as tai visad tuos retukus nuplaunu kai keiciu pampersa ir jai biski paraude tai arba krekmolu arba SODOCREM patepu ir jokiu problemu. O gal pampersa pakeitei kitos fyrmos? nes ir nuo to gali buti.

    mamyciuke

  4. 2

    na mano 'parapijoje' tai taip vadindavo ant kojyčių esančias raukšles:))) Tai truputį ir nesupratau:((

    Net nežinau, sakai viską išbandei, o tai būna, kad praeina ir vėl užeina, ar taip ir neišsigydot? Pabandyk krakmolu pabarstyti, bent jau anksčiau juo 'tvarkydavo' visus iššutimus, nes gal tie patys kremai ir alergizuoja? Aš dar maudydavau lakišiaus arbatos nuovire, kažkas siūlė - medetkų nuovirą. Apie ramunėles nelabai girdėjau. O gali netgi ir permanganato įpilti dezinfekcijai.

    elegancija

  5. 2

    As galvojau,kad visos mamytes zino,kas tai yra rietukai.Net nezinau,kaip kitaip apibudinti...gal galima pabandyti taip.Tai abudu soniukai,tiek kairej ir desinej ties kudikelio lytiniais organais.

    geguziukas

  6. 1

    dazniau reiketu plauti mazylio uzpakaliuka,serveteles reiktu naudoti tik extra atveju,ar einant i svecius

    ingrandr

  7. 1

    Anonimas, tikrai sudocreme nėra jau toks visagalis stebuklas, panacėja, kad išgydytų nuo visų bėdų. Nes pvz. mums sudocreme visai nieko gero nepadėjo, ieškojau kitų tepaliukų ir atradau. kartais geriau visai be jokio kremo, teisiog švarą palaikyti ir taip viskas susitvarkys, negu pritepus kremų, dar labiau alergiją iššauksi.

    elegancija

  8. 1
  9. 1

    uzpakaliuka dazniau plauk su vandenuku, nenaudok dbr jokiu dregnu serveteliu, nes jos labai alergiziuoja odele ir leisk vaikiukui pabuti be sauskelniu, geriau dek medziaginius vystykliukus. ir viskas susitvarkys :)

    Benikiux

  10. 1

    Mums taip pat buvo, gydžiau gydžiau kol vaiką nugydžiau, priežastis buvo ta, kad nuo maisto mums bėrė, o mes galvojom, kad nuo pampersų :( Dabar jau labai sekam maistą ir to dar truputuką paberia, o jūs gal irgi valgot tirštą maistą, ar tik mišinuką dar valgot, tavo pieną geria?

    ernesta3