Atsakymai

  1. 3

    paprasta plasmasine. dar tokia kaip kempine i vonele turiu. ant jos paguldau mazyli ir lengva numaudyti. nes su spec.iskilimais greit isaugs ir jos nebepanaudosite

    samsung1992

  2. 2

    Turejom vonele su gultuku ir tokia spec,kedute-gultuku,bet ne syk nepanaudojau,buvo labai nepatogus daiktas tas. Na ir voneles prireike vos kelis kartus.

    Anonimas

  3. 1

    Visiems vaikams tarnavo ta pati, nemaža plastmasinė, ilgam užteko, gal iki 5 metukų. Vis ekonomiškiau, nei didelę vonią pilti. O ir kūdikėliui smagiau didesnėj vonelėj, yra kur pasitaškyti.

    marcipana

  4. 1
  5. 1

    pirkom plastmasines paprastas, o kitokių net nežinau ar būna - nebent kokybiškesnė plastmasė ir pan.

    Lulu

  6. 1

    Paprasta.Dar dabar kartais pasedi vonelej.Ir labai patogu gultukas.

    grirute

  7. 1

    Na as vonele is vis pasinaudojau vos gal kokiu 4 kartus. Ji visai nepasiteisino.vaikas joje tik klyke kaip pjaunamas. Nors aisku kad net prie plastmases nesiliete kuneliu.
    tai tiesiog greit numaudydavau tiesiog dusiuke laikydama ant ranku isilipus kartu. Tai vaikutis nuolat sypsodavosi,ir jam toks artumas buvo laimingu akimirku proceduros.Na o pasitustinimo,ar keiciant pampius,uzpakaliuka apiplaudavau tiesiog po kranu.Taip pat ir pazastukus rietukus,kakliuka pries miegeli. O kai ismoko savarankiskai sedeti, tai jau mielai taskesi dideleje vonioje,be jokiu baimiu. tad vonele mum buvo beda, ir bereiklingas pirkinys.

    Anonimas

  8. 1

    paprasta vonele. tokia pacia net maximoje maciau pirkti. ir ciuzinuka i vonele specialu.

    Anonimas

  9. 1
  10. 1

    paprasta pirkau,ir tai deveta jau,naudojom vos kelis menesius,paskui maudynes persikele i didele vonia

    ruta26