• 13ats.

Atsakymai

  1. 3

    tai nesvarbu, kad jus geriate vitamina D.vieniems reikai daugiau kitiems maziau:)) ir prakaituoaj, del to kad truksta.pasikoncultuokm su daktare, paskirs didesne doze ir praeis tas prakaitavimas:))))

    ievutek

  2. 3

    Greičiausiai triksta vitamo D mums ir taip buvo nors ir gereme ta vitamina, bet visteik prakaitavo tai pasakiau gyditojai tai liepe padidinti jo doze, kai padidinau viskas susitvarke. Tai gal ir jums tai yra kiek lasiuku geriate vitamino D? Mes budamos 3men tai gerem po 4 lasiukus. O kartais 2 ryte ir 2vakare.

    mamyciuke

  3. 2

    Seip tai buna del vitamino D trukumo, bet mano mergaitei nepadejo vitaminas D. jau 6 metai o dar iki siolei prakaituoja kojytes . Cia gali but ir paveldimumas nes mane klause gyd ar mano ir vyro prakaituot linkusios .

    kristulele

  4. 2

    Jo jo vitamino d truksta pasakyk daktarei padidins vitamino d doze.

    austeja0809

  5. 2

    manau vitamino trukumas cia...matyt vaikiukas gauna mazokai saulutes spinduliuku...gali buti kad daktare padidins vit.d..

    Pearl

  6. 2

    tai gali buti vitamino D stoka, arba jam tiesiog karsta... mes kuomet konsultavomes su gyditoja ji jokiu daugiau pozymiu nerado kad truktu vitamino D taigi diagnoze buvo kad jam karsta ir tai tikrai pasitvirtino :)))

    poolman

  7. 2

    maziuku vaikiuku ir kojytes ir delniukai buna slapi.Mano suneliams dabar 7men.jurankytes budavo slapios iki 5men.,kazkur skaiciau,kad trukumas vitamino D,pakalbek su gydytoja

    Aureluze

  8. 1

    Dazniausiai tai buna del vitamino D trukumo. Gali irdel paveldimumo buti.

    jurc

  9. 1

    Na taip, cia tas vitamino D kiekis jau kiekvienam vaikuciui skirtingas. Maniskiui jo nuolat truksta, nors kasdien nemazai laiko lauke praleidziam, po 2 lasiukus geriam ir zuvu taukus vartojam, bet rankytes vistiek biskiuka dregnos buna, o galvyte per pietu miega suprakaituoja. Gydytojai nieko nesiima, o vaikutis sveikas auga.

    Agne

  10. 1

    maniskei ir 3men.na delniukai jai prakaituoja, o del kojiciu nepastebejau kad prakaituotu, tai jai vitamino D truksta ir dar pas ja ispliko pakausis,kadangi ten prakaituoja. na apciupinek ir paziurek ar niekur kitur neprakaituoja, jei ne tai gal tik vaikas susilis ir tiek.

    lauriukss