Atsakymai

  1. 1

    na matyt nuo vaiko priklauso , manasis maždaug nuo 8 menesiu miega savo kambaryje , duodu buteliuka arbatos ir užmiega pats , budavo kad nakti prabunda , ar reikia ant ranku pasupti , bet po truputi mažėjo tas poreikis, ir dabar kai yra 1 ir 1 men miega pats ir dažniausiai visa nakti ;)

    IlonaP

  2. 1

    butu labai gerai, kad savarankiskai uzmigtu, bet, deja, taip dar nera buve, visada turiu sekti pasakas, guleti kartu, kada buvo maziukas supti ant ranku...

    vinipukas

  3. 0

    o ka manote apie ta ferberio metoda? ta prasme kad leisti vaikui paverkti? As nesu is tu mamu kad visiskai neleisciau vaikui paverkt< tuo labiau kad matosi jei vaikui oziukai o ne skauda kazkas:) vakar bandziau taip uzmigdyt tai paverke gal kokias 5 min, nuraminau paglosciau ir vel paverke kelias min ir uzmigo, bet dabar diena bandziau taip tai nzn ar kantrybes pritruko ar per ilgai verke, nors atrode pagal laika kad tiek pat bet jau labai gaila pasidare ir paemiau pasupt:)

    erjuocke

  4. 0

    neuzbaigiau klausimo:) noriu paklaust apie savarankiska vaiko tiksliau kudikio uzmigdyma. Mano suneliui yra 8 men su trupuciu ir noriu bandyt mokint uzmigt savarankiskai, bet galvoju kaip del dienos miegeliu? ar jei mokint uzmigt vakare tai ir diena reiktu? bet jis man dar 3 kartus miega. Kiek kartu jusu vaikai miegodavo diena tokio amziaus?

    erjuocke

  5. 0

    manau kad tai gerai kai vaikas pats uzmiega

    Lafe