• 8ats.

    Mamytes reikia jusu patarimo.

    Kadangi pati nebezinau ka sugalvoti todel prasau jusu patarimo. Situacija tokia,kad jauciuosi pikta ir pervargus. Nebeturiu jegu netgi uzsiimti su dukrai. Jai 2 metai,o nuo gimimo ji gal tik kelias naktis ismiegojo ramiai,tenka daznai keltis. Su vyru santykiai irgi itempti. Esam abu pervarge,o palikti dukryte kad galetumem kur istrukti pailseti nera kur,nes seneliai nelabai nori priziureti. Gal kam yra buve panasiai,kaip is viso sito issikapstet?

    PantherŠeimojeĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    jai galimybes leistu galite pasiieskoti auklytes nors keliom valandom kad galetumete atsipusti ar kur vakarienes iseitumete.gal tada santykiai susitvarkytu.truputi pabegtumete nuo rutinos.mano drauge taip dare nes kitos iseities neturejo nes seneliai nors ir nedirbdavo nes pencininkai nenorejo padeti,tad teko auklytes pasiieskoti.

    Anonimas

  2. 2

    Mano suneliui 2. Per nakti keliasi maziausiai 2 kartus. Seneliai visi dirbantys, todel vaikucio tikrai nepaziuri. Sukames kaip galim. Bent jau mes susideliojam darbus taip, kad spetume pailset - pamiegam diena kartu su vaiku, kad vakarai butu laisvesni itraukiam vaika i namu ruosa, maisto gaminima, taip laimim valanda kita savo pomegiams ir buvimui kartu. Ir aisku daug kalbames su vyru - kas kur kodel kaip ir t.t. Aisku pykciu buna, bet stengiames kad ju butu kuo maziau. Aisku, man labai padeda vyras, ir naktim keliasi, ir su vaiku labai uzsiima...

    Isnykstanti

  3. 2

    Mano dukryte (2m) irgi per nakti keliasi kelis kartus, bet buvo kelios ir ramios naktys. As tai kazkaip pripratau prie tokio miego su daznom pertraukomis.Tai man kazkaip visai jau normalu ir nuovargio tokio,ar miego trukumo nejauciu . Dar didelis pliusas,kad maniske diena, iki vakaro pamiega 2-3h, tai kad nakti bunda,manau visai normalu.
    Kad vaikas nakti budinejasi,pvz: tai man jokia priezastis,kad su vyru kivircytis reiktu del neismiegamo laiko.
    As manau, kad tie pykcio protrukiai,visgi pas jus visai del kitu priezasciu kyla, tik to abu pripazint nenorit, negerai, kad vaikutis vietoj hinklo imamas, kaip pasiteisinimui.
    Reta mama,turi tokia svente,kad kol uzaugina vaikus mgali gulinet valion. Taip jau yra,ir nieko mirtino tame.

    Anonimas

  4. 2

    Situacija tikrai sunkoka.Bet viską skaitant piršosi mintis,kad vaikas yra kliūtis :-\ Tai juk vyras irgi tą turėtu suprasti,kad vaikas yra neramus,ir visą šita reikia apspresti patiems,kad dar reikia laiko.Nes tikrai žinau ir pažystu vaiką panašaus amžiaus kuris taip pat dar keliasi naktimis po N kartų.Ne tu viena turi rūpintis šeimos gerove ,o abu.

    Anonimas

  5. 1

    Tokia būsena gana dažnai pasitaiko gimus vaikui šeimoje, juolab jeigu jis dar nėra toks ramus, kaip buvo tikėtasi. Dažniausiai tokias situacijas objektyviai padeda išspręsti psichologas. Kai kurie jų tikrai nėra brangininkai, suteikia konsultaciją už 60-80 lt. Tad paieškokite rekomendacijų ir kreipkitės į juos, nes visų patirtis skirtinga, tad abejoju, kad kitos mamos jums galėtų padėti.

    Anonimas

  6. 1

    man panašiai yra, + dar mokinuosi, mergytei metukai ir 4 menesiai, visada nakti kelias, du kartus kartais daugiau, nelabai ramiai miega, per visus tuos metus nepamenu ar yra buve kad išmiegotu visą nakti.. aišku sunku bet tikiuosi kad ateis ir į mano kiemą šventė kai galėsiu miegoti nors iki 10h ryto :D

    sauluze555

  7. 0
  8. 0

    Mes nesipykstam su vyru del vaiko,niekada ir nesipykom. Tiesiog musu gyvenime buvo kitokiu sunkiu isgyvenimu kurie manau paveike ir musu bendravima,bet bandom viska tvarkyti. Yra labai sunku kaip artimi zmones zinodami kaip viskas yra nenori bent truputi padeti. Uztat ir klausiu kaip viska padaryti kad butu lengviau,kol viskas pageres.

    Panther